UEFA Avrupa Lig'inde mağlubiyet yüzü görmeyen ve iyi bir grafik çizen temsilimiz Galatasaray, üçüncü hafta maçında Lokomotiv Moskova takımına konuk olacak. Sarı kırmızılılar bugün saat 22.00’de Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımıyla deplasmanda karşılaşıyor. Fatih Terim’in kurmayları, Rus takımı karşısında galibiyetle ayrılıp grupta liderliğini sürdürmek istiyor.

Lokomotiv Moskova – Galatasaray müsabakasını hangi kanalda canlı izlenecek? Galatasaray taraftarı ve futbolseverler Lokomotiv Moskova ile Galatasaray arasında oynanacak bu maçı şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırıyor. Lokomotiv Moskova – Galatasaray maç yayın bilgilerini sizler için hazırladık.

LOKOMOTİV MOSKOVA GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE, TIKLA

Lokomotiv Moskova – Galatasaray Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, bu çok önemli karşılaşmanın hangi kanaldan şifresiz yayınla izlenebileceğini merak ediyor. Galatasaray Taraftarları ve sporseverler, Lokomotiv Moskova ile Galatasaray arasında oynanacak karşılaşmayı yayınlayacak TV kanallarını ve şifresiz yayın sitelerini araştırıyor. Lokomotiv Moskova ile Galatasaray maçını canlı izlemek isteyen sporseverler internet üzerinden şu aramaları yapıyor: Lokomotiv Moskova Galatasaray maçı izle, Lokomotiv Moskova Galatasaray maçı canlı izle, Lokomotiv Moskova Galatasaray canlı izle, Lokomotiv Moskova Galatasaray maçı izle, Lokomotiv Moskova Galatasaray yayın, Galatasaray St. Johnstone maçını canlı yayın, Galatasaray St. Johnstone maçını şifresiz izle. Değerli sporseverler UEFA Avrupa Ligi maçı canlı izlemek için arayış içerisinde. Ayrıca UEFA Avrupa Ligi E Grubu maçları şeklinde aramalar da oldukça popüler. Karşılaşmanın hangi kanaldan şifresiz yayınlanacağı merak ediliyor. İşte Galatasaray St. Johnstone canlı yayın bilgileri…

UEFA AVRUPA LİGİ E GRUBU 3.MAÇ LOKOMOTİV MOSKOVA GALATASARAY CANLI İZLE

Moskova ile Galatasaray maçı 21 Ekim Perşembe günü saat 22.00’de başlayacak. 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

LOKOMOTİV MOSKOVA GALATASARAY MAÇI HAKEMİ KİM?

UEFA Avrupa Ligi E Grubu 3. hafta maçında Lokomotiv Moskova ile Galatasaray karşı karşıya geliyor. RZD Arena Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 22.00’de başlayacak. Mücadeleyi deneyimli hakem H. Lechner yönetecek. Lokomotiv Moskova ile Galatasaray canlı yayını haber sayfamızda linkin yanında yer alacaktır.

LOKOMOTİV MOSKOVA GALATASARAY: SON DURUM

Sarı-kırmızılı ekip, Lokomotiv Moskova maçına moralli çıkacak. UEFA Avrupa Ligi'nde liderlik koltuğunda oturan Galatasaray, Süper Lig'de ise 4 maçlık galibiyet hasretinin ardından son 3 karşılaşmasını kazanarak hem özgüven kazandı hem de morallendi.

Moskova, 6 maçtır galibiyete hasret Lokomotiv Moskova, çıktığı son 6 fotoğrafı müsabakada galibiyet elde edemedi. Son galibiyetini Rusya Premier Lig'de 11 Eylül'deki Krylya Sovetov maçında alan başkent temsilcisi, sonrasındaki 4 lig maçında 3 beraberlik, 1 yenilgi yaşadı. Lokomotiv Moskova, UEFA Avrupa Ligi'ndeki 2 müsabakada ise birer beraberlik ve yenilgi gördü.

Sarı-kırmızılı takım, Fatih Terim idaresinde Avrupa kupalarında önemli başarılara imza attı. Galatasaray, 1999-2000 sezonunda UEFA Kupası finalinde İngiltere temsilcisi Arsenal'e penaltılarda üstünlük kurarak Avrupa'daki ilk kupasını kazandı. Tecrübeli teknik direktör idaresinde 2012-2013 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi'nde sergilediği performansla dikkat çeken sarı-kırmızılılar, çeyrek final oynama başarısı gösterdi.

LOKOMOTİV MOSKOVA GALATASARAY MAÇI MUHTEMEL 11’LER!

L.Moskova: Guilherme, Nenakhov, Barinov, Pablo, Tiknizyan, Maradishvili, Kulikov, Beka, Kerk, Zhemaletdinov, Smolov.

Galatasaray: Muslera, Yedlin, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Taylan, Berkan, Morutan, Cicaldau, Kerem, Mohamed.

L. MOSKOVA - GALATASARAY MAÇI ONLİNE İZLEMEK İÇİN TIKLA