Malatya Altay Süper Lig maçı canlı izle Yeni Malatyaspor Altay canlı izle, Süper Lig 10.hafta Yeni Malatyaspor Altay karşı karşıya geliyor. Yeni Malatyaspor Altay maçı şifresiz bedava canlı yayın linki haberimizde.

YENİ MALATYASPOR - ALTAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

22 Ekim 2021 Cuma Saat 20:00’da Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanacak

MALATYASPOR SON GELİŞMELER

Yeni Malatyaspor, Altay maçı hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Takım antrenmanı oldukça neşeli ve istekli geçtiği gözlerden kaçmadı.

Malatyaspor’un başına geçen Yeni Teknik Direktörü Marius Sumudica takıma çıkış havası getirdi.

Süper Ligin 9.haftasında Yeni Teknik Direktör Marius Sumudica ile Adana Demirspor maçına çıkan Malatyaspor maçı 2-0 kazanmıştı.

Yeni Malatyaspor 9 Puanla 16. Sırada bulunuyor.

YENİ TEKNİK ADAM TARAFTARA SESLENDİ.

Malatyaspor Teknik Direktör Marius Sumudica: “Taraftarlarımızdan istediğim bir şey var. Maça gelip bizi desteklesinler. Taraftarsız bir takımın kimliği yoktur.” İfadelerini kullandı

ALTAY SON GELİŞMELER

Altay, 22 Ekim 2021 Cuma günü karşılaşacağı Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak hava yolu ile Malatya'ya geldi.

Altay, Yeni Malatyaspor maçının çalışmalarını sürdürdü. Tüm hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye geçti.

Altay Süper Ligin 9.haftasında kendi sahasında Fatih Karagümrük’e 1-0 mağlup olmuştu.

Altay 15 puanla 8. Sırada bulunuyor.

CANLI MAÇ İZLEMEK İÇİN BAĞLANTIYI TIKLAYIN

Yeni Malatyaspor ile Altay mücadelesi beIN Sports HD 2’den naklen yayınlanacak. Tüm maçların TV’de hangi kanalda yayınlandıklarını izlemek için CANLI MAÇ’ YAYINI için LİNK tıklayıp izleyebilirsiniz…

Bu haber sporseverleri ve izleyicileri alternatif Canlı yayınlara yönlendirmek aktarmak ve bilgi ihtiyacını karşılamak üzere yapılmıştır.

MALATYASPOR ALTAY Maç Yayınına Gitmek için Bağlantıyı Tıklayın.