Lider Bayern Münih Almanya Bundesliga 9. haftasında Hoffenheim takımını konuk ediyor. Almanya'nın köklü ve güçlü ekiplerinden B.Münih bu hafta kendi evinde Hoffenheim ile karşı karşıya geliyor. Zevkli ve çekişmeli geçecek maç saat 16:30'da başlayacak. İşte, B.Münih - Hoffenheim maçı canlı izleme linki...

İngiltere Premier Lig’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Bugün de lider Bayern Münih, kendi evinde Hoffenheim ile karşılaşıyor. Bayern Münih Hoffenheim maçını şifresiz canlı veren kanalı izlemek için sayfamızdaki Tivibu Spor 3 linki kullanmanız yeterli. İşte Bayern Münih Hoffenheim maçı şifresiz canlı izleme monitörü…

Bayern Münih Hoffenheim Maçını Canlı izle!

Almanya Bundesliga 9. hafta maçında zirvede yer alan Bayern Münih ile Hoffenheim takımları kozlarını paylaşacak. Allianz Arena Stadı'nda oynanacak karşılaşma Tivibu Spor 3 ekranlarından yayınlanacak.

Zirvede yer alan Alman devi Bayern Münih durdurulamıyor. Sekiz karşılaşmadan 19 puanla liderlik koltuğunda oturan B.Münih ligde sadece bir kez mağlup oldu.

Orta sıralarda yer alan Hoffenheim engelini de aşmak isteyen B.Münih kendi evinde bu maçı kayıpsız geçip liderliğini sürdürmek istiyor.

Bayern Münih – Hoffenheim maçı herhangi bir TV kanalından canlı yayınlanmıyor. Ancak sizler için alternatif yayınları derledik. Tivibu Spor 3 izleme ekranı için bağlantıdaki linke tıklamanız yeterlidir.

BAYERN MÜNİH HOFFENHEİM MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ