İngiltere Premier Lig dokuzuncu haftasında Brighton - Manchester City kozlarını paylaşacak. Brighton Manchester City maçı 23 Ekim Cumartesi saat 19.30’da başlayacak. S Sport kanalından şifresiz canlı yayınlanan karşılaşmadan anlık gelişmeler sayfamızda. Brighton - Manchester City maçı canlı izleme linki…

İngiliz devi M.City'nin gözü liderlikte. On yedi puanla lider Chelsea'nin iki puan gerisinde üçüncü sırada olan Manchester City, deplasmanda Brighton karşısında galibiyetle ayrılıp Chelsea'nin puan kaybetmesini bekleyecek.

Sahadan üç puanla ayrılıp gözünü liderliğe diken M.City bu maçı da kayıpsız geçmek istiyor.

Brighton - Manchester City Premier Lig 9.Hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem K. Friend düdük çalacak.

Brighton - Manchester City maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 19:30’da başlayan müsabaka S Sport kalanından canlı yayınlanmaktadır. Ancak haber sayfamızda alternatif kanallar sunulmaktadır. Yayına erişmek için linke tıklamanız yeterlidir.

Karşılaşmanın Canlı izleme bilgisi

Ayrıca maç yayınları için kanal, platform ve frekans bilgileri de bu sayfada yer almaktadır. Bu şekilde üye olduğunuz TV platformu üzerinden maçı izleme imkanını görüntüleyebilirsiniz.

Bu maç ve diğer tüm spor programlarının TV’de hangi kanalda yayınlandıklarını görmek için Maç Bülteni sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Brighton - Manchester City Alternatif Kanalda Canlı olarak izlemek için TIKLA