Süper Lig 10. hafta açılış maçında Çaykur Rizespor ile Kasımpaşa maçı ile perde açılıyor. Karadeniz ekibi bugün saat 13:30'da Çaykur Didi Stadyumunda Kasımpaşa takımını konuk ediyor. Çaykur Rizespor bu kötü gidişata dur demek için sahaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak. Zorlu ve kritik mücadele beIN SPORTS 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Çaykur Rizespor – Kasımpaşa müsabakasını hangi kanalda canlı izlenecek? Çaykur Rize ile Kasımpaşa taraftarı ve futbolseverler Çaykur Rizespor ile Kasımpaşa arasında oynanacak bu maçı şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırıyor. Çaykur Rizespor – Kasımpaşa maç yayın bilgilerini sizler için hazırladık.

ÇAYKUR RİZESPOR KASIMPAŞA MAÇI CANLI İZLE, TIKLA

Çaykur Rizespor – Kasımpaşa Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, bu çok önemli karşılaşmanın hangi kanaldan şifresiz yayınla izlenebileceğini merak ediyor. Ç.Rize Taraftarları ve sporseverler, Çaykur Rizespor ile Kasımpaşa arasında oynanacak karşılaşmayı yayınlayacak TV kanallarını ve şifresiz yayın sitelerini araştırıyor. Çaykur Rizespor ile Kasımpaşa maçını canlı izlemek isteyen sporseverler internet üzerinden şu aramaları yapıyor: Çaykur Rizespor Kasımpaşa maçı izle, Çaykur Rizespor Kasımpaşa maçı canlı izle, Çaykur Rizespor Kasımpaşa canlı izle, Çaykur Rizespor Kasımpaşa maçı izle, Çaykur Rizespor Kasımpaşa yayın, Çaykur Rizespor Kasımpaşa maçını canlı yayın, Çaykur Rizespor Kasımpaşa maçını şifresiz izle. Değerli sporseverler SÜPER LİG maçı canlı izlemek için arayış içerisinde. Ayrıca Spor Toto Süper Lig maçları şeklinde aramalar da oldukça popüler. Karşılaşmanın hangi kanaldan şifresiz yayınlanacağı merak ediliyor. İşte Çaykur Rizespor Kasımpaşa canlı yayın bilgileri…

SÜPER LİG ÇAYKUR RİZESPOR KASIMPAŞA CANLI İZLE

Çaykur Rizespor ile Kasımpaşa maçı 23 Ekim Cumartesi günü saat 13.30’da başlayacak. 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

ÇAYKUR RİZESPOR KASIMPAŞA CANLI İZLE MAÇI HAKEMİ KİM?

Süper Lig 10. hafta maçında  Çaykur Rizespor ile Kasımpaşa karşı karşıya geliyor. Çaykur Didi Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 13.30’da başlayacak. Mücadeleyi tecrübeli hakem Hüseyin Göçek yönetecek.  Çaykur Rizespor ile Kasımpaşa canlı yayını haber sayfamızda linkte yer alan kısımda olacaktır.

ÇAYKUR RİZESPOR KASIMPAŞA: MAÇ ÖNCESİ SON DURUM

Çaykur Rizespor ağır yaralı. Süper Lig'de çok kötü bir sezon geçiren Ç.Rizespor, kan kaybetmeye devam ediyor. Şu ana dek hiç galibiyeti bulunmayan Karadeniz ekibi, şeytanın bacağını kırmak istiyor.

Hamza Hamza yönetimindeki Çaykur Rizespor'da işler kötü vaziyette. Son dokuz lig maçında 8 mağlubiyet, 1 beraberlik ve hiç galibiyeti bulunmuyor.

Oyuncuların ve teknik heyetin morali bir hayli düşük olan Rize takımında Kasımpaşa maçı dönüm noktası olarak görülüyor.

Kendi evinde karşılaşacağı İstanbul ekibi karşısında mutlak galibiyetle ayrılmayı hedefleyen Yeşil beyazlı ekip, bu maçtan moral bulup çıkış yakalamak istiyor.

Geçen hafta düşme potasında yer alan deplasmanda Giresunspor'a karşıda puan alamayan Ç.Rize bu şansızlığı ve kötü gidişata dur demek istiyor.

HAMZA HAMZAOĞLU TAKIMA İNANIYOR

Oldukça kötü bir performans ve bir puanla son sırada yer alan Çaykur Rizespor'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu Kasımpaşa karşısında takımına güveniyor.

Artık ayağa kalkması gerektiğini savunan deneyimli adamın, en ideal onbiri sahaya süreceği ön görülüyor.

KASIMPAŞA'DA DURUM FARKSIZ DEĞİL

Kasımpaşa takımında da durum hiçte farklı değil. Geçen sezon iyi bir grafik çizen Kasımpaşa bu sene o başarıdan çok uzak.

Ligde oynadığı dokuz karşılaşmadan sadece altı puanı bulunan istanbul temsilcisi, Çaykur Rizespor karşılaşmasından puan ve puanlarla ayrılmanın hesabını yapıyor.

SPOR72'den naklen yayınlanacak karşılaşmanın canlı anlatımını "Maç Merkezi" farkıyla spor72.com'dan takip edebilirsiniz...

Ayrıca sizlerin maçı izleyebilmeniz için alternatif kanalları araştırıp sizlere sunduk. O kanallara erişmek için canlı izledeki kısımdaki MAÇI ONLİNE İZLEMEK linke tıklamanız yeterli olacak.

ÇAYKUR RİZESPOR – KASIMPAŞA MAÇI ONLİNE İZLEMEK İÇİN TIKLA