İngiltere Premier Lig 9.hafta mücadelesinde Chelsea ile Norwich karşı karşılaşıyor. Saat 14:30’da başlayan mücadele canlı yayınlanıyor. İşte, Chelsea Norwich canlı izleyebileceğiniz link…

İngiltere Premier Lig karşılaşması bugün Chelsea ile Norwich maçı ile başlıyor. Sporseverler bu önemli maçı nasıl izleyeceğini sıklıkla araştırmaya başladı. Chelsea Norwich maçını şifresiz canlı veren kanalı izlemek için sayfamızdaki S Sport linki kullanmanız yeterli. İşte Chelsea Norwich maçı şifresiz canlı izleme monitörü…

CHELSEA - NORWİCH MAÇI CANLI İZLE (TIKLA)

Lider Chelsea, son sırada yer alan Norwich’i kendi evinde ağırlıyor.

Sadece bir mağlubiyet ve bir beraberliği olan Londra ekibi harika bir sezon geçiriyor. Chelsea, bu maçı da kayıpsız geçip zirvedeki yerini korumak istiyor.

Norwich ise son sırada düşme potasında yer alıyor. Can çekişen Norwich ekibinin sadece iki puanı bulunuyor.

İngiltere Premier Lig’de maçlar kaldığı yerden devam ediyor. Maç ile alakalı ayrıntılar araştırılıyor. Peki, Chelsea - Norwich maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

CHELSEA - NORWİCH MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

23 Ekim Cumartesi günü Saat 14:30’da başlayan müsabaka S Sport kanalından canlı yayınlanmaktadır. Ancak haber sayfamızda alternatif kanallar sunulmaktadır. Yayına erişmek için linke tıklamanız yeterlidir.

CHELSEA - NORWİCH MAÇIN HAKEMİ KİM?

Chelsea - Norwich İngiltere Premier Lig 9. hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Bu karşılaşmayı hakem A. Madley yönetecek.

CHELSEA - NORWİCH MAÇI İZLE