Gazintep FK takımı Süper Lig’in 10.haftasında Giresunspor’u konuk ediyor. Son Hatay mağlubiyetinden sonra kendi evinde galibiyetle ayrılmak isteyen Gaziantep ekibi sahadan üç puanla ayrılmanın hesabını yapıyor. Bu kritik maç saat 16.00’da başlayacak. İşte, Gaziantep FK Giresunspor canlı izleyebileceğiniz link…

Gaziantep Kalyon Stadyumunda oynanacak karşılaşma, beIN SPORTS HD 2 kanalından naklen yayınlanacak.

Spor Toto Süper Lig karşılaşması bugün Gaziantep FK ile Giresunspor maçı ile başlıyor. Sporseverler bu önemli maçı nasıl izleyeceğini sıklıkla araştırmaya başladı. Gaziantep FK Giresunspor maçını şifresiz canlı veren kanalı izlemek için sayfamızdaki S Sport linki kullanmanız yeterli. İşte Gaziantep FK Giresunspor maçı şifresiz canlı izleme monitörü…

GAZİANTEP FK GİRESUNSPOR MAÇI CANLI İZLE (TIKLA)

Spor Toto Süper Lig’de hız kesmeden devam ediyor. Maç ile alakalı ayrıntılar araştırılıyor. Peki, Gaziantep FK - Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

GAZİANTEP FK GİRESUNSPOR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

23 Ekim Cumartesi günü Saat 16:30’da başlayan müsabaka beIN SPORTS HD 2 kanalından canlı yayınlanmaktadır. Ancak haber sayfamızda alternatif kanallar sunulmaktadır. Yayına erişmek için linke tıklamanız yeterlidir.

GAZİANTEP FK GİRESUNSPOR MAÇIN HAKEMİ KİM?

Gaziantep FK - Giresunspor Spor Toto Süper Lig 10. hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Bu maçta hakem T. Kaan Numanoğlu düdük çalacak.

GAZİANTEP FK - GİRESUNSPOR: SON BİLGİ

Gazinatep FK takımı inişili-çıkışlı grafik çizmeye devam ediyor. Süper Lig’de üst sıralara tırmanmak için çaba sarfeden Gaziantep ekibi kendi evinde ağırlayacağı Giresunspor karşsında galibiyetle ayrılmak istiyor.

Giresunspor ise geçen hafta Çaykur Rizespor’u mağlup ederek üç puanla tanışıp moral buldu.

Lig’de çok zor günler yaşayan Karadeniz temsilcisi Rize galibiyetiyle kendine geldi.

Bu moralle deplasmanda Gaziantep FK karşısına çıkacak olan Giresunspor, sahadan puanlarla evinde dönmek istiyor.

GAZİANTEP FK - GİRESUNSPOR MAÇI İZLE