Süper Lig 10. Hafta maçında Göztepe ile Trabzonspor Karşı karşıya geliyor. İlk yarısı oynanan kritik maçta peş peşe ataklar dikkat çekiyor. Göztepe Trabzonspor maçını şifresiz canlı izlenebiliyor. BeIN Sports ekranlarında şifresiz canlı yayımlanan karşılaşmanın detayları ve anlık gelişmeleri sayfamızda yer alıyor.

Göztepe Trabzonspor reklamsız bein Sports canlı yayın, Kesintisiz beIN Sports Göztepe Trabzonspor izle, Göztepe Trabzonspor maçı izle, Göztepe Trabzonspor link izle, Göztepe Trabzonspor beIN Sports link, Digitürk Göztepe Trabzonspor canlı izlemek için aramalar google’da artıyor. Süper Lig’in 5. haftasında oynanacak olan kritik Göztepe Trabzonspor maçı beIN Sports’dan canlı yayınlanmaktadır. İşte Göztepe Trabzonspor izlemek için yapmanız gereken son dakika gelişmeleri bu haberde

Göztepe Trabzonspor mücadelesi başladı. Göztepe ile Trabzonspor Arasındaki zorlu maçın ilk dakikalarından itibaren karşılıklı pozisyonlar heyecanın dozunu arttırdı. Göztepe Trabzonspor maçını şifresiz canlı veren beIN Sports 1 kanalını izlemek için sayfamızdaki linki kullanmanız yeterli. İşte Göztepe Trabzonspor maçı şifresiz canlı izleme monitörü… Göztepe Trabzonspor beIN Sports HD link! Spor Toto Süper Lig’in 6. Haftasında Göztepe ile Trabzonspor karşı karşıya geliyor. Bu maçı reklamsız, kesintisiz, HD kalitesinde izlemek için bu linke tıklayarak Digitürk’e abone olmalısınız. Spor Toto Süper Lig maçlarının tek adresi yalnızca Digitürk’tür ve bu link üzerinden üye olarak maçları canlı olarak seyredebilirsiniz. İşte maçtan son dakika gelişmeleri haberimizde…

GÖZTEPE TRABZONSPOR MAÇI CANLI YAYIN İZLE (TIKLA)

Göztepe Trabzonspor maçı seyircili oynanacak; ve beIN Sports ekranlarından canlı izlenecek. Her iki takımın sahaya çıkacağı ilk 11 belli oldu. Bu doğrultuda da, ‘beIN Sports maçı canlı izle’ başlığı altındaki araştırmalar hız kazandı. İşte, maçı canlı izle monitörü!

GÖZTEPE TRABZONSPOR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Nefesleri kesecek mücadele saat 19.00’da başlayacak Göztepe Trabzonspor karşılaşması beIN Sports 1 HD ekranlarından canlı olarak naklen yayınlanacak. Maçı hakemi Atilla Karaoğlan yönetecek.

GÖZTEPE TRABZONSPOR: SON DURUM

Geçen hafta kendi evinde lider Fenerbahçe’yi mağlup eden ve zirveye oturan Trabzonspor’da moraller yerinde.

Derbi maçta geriye düşmesine rağmen sahadan galibiyetle ayrılıp altın değerinde üç puanı hanesine yazan bordo mavili ekip, bu yüksek moral ve motivasyonla Göztepe deplasmanına çıkıyor.

Trabzonspor, ligde 228 gündür yeniği yüzü görmedi. Bordo mavili ekip, Abdullah Avcı önderliğinde geçen sezonun 29. haftasında Alanyaspor 'a sahasında 3-1 mağlup olduktan sonra oynadığı 21 maçta mağlup olamadı.

Göztepe’ye karşı galibiyetle ayrılıp zirvedeki yerini korumak isteyen Trabzonspor, sahadan galibiyetle ayrılmanın planını yapıyor.

Sakat ve Cezalılar

Derbi maçta sakatlanarak oyundan çıkan Trabzonsporlu oyuncu Nwakaeme bu maçta forma şansı bulması bekleniyor.

Abdulkadir Parmak’ın ise sakatlığı geçmesi durumunda Abdullah Avcı tarafından görev verilmesi bekleniyor.

F.Koita’nın arka adale sakatlığu sürerken, Yunus Mallı ise hastalıktan dolayı süre alamamışlardı.

Peres’in diz sakatlığı devam ederken, Trondsen’in de kasık gerilmesi sakatlığı bulunuyor.

GÖZTEPE TRABZONSPOR MAÇI MUHTEMEL 11’İ:

Göztepe: İrfan Can, Murat, Atınç, Kahraman, Atakan, Dzenan, Yalçın, Obinna, Halil, Cherif, Jahovic.

Trabzonspor: Uğurcan, Dorukhan, Edgar, Hugo, Denswil - Hamsik, Berat, Gervinho, Bakasetas, Abdülkadir Ömür - Djaniny.

MAÇI ONLİNE İZLEMEK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ