Konyaspor Süper Lig'de kötü gidişata son vermek istiyor. Son beş haftadır galibiyete hasret kalan Konya ekibi, bu hafta kendi evinde buna son vermek istiyor. Kayserispor ise geride kalan iki maçı da kaybetti. Bu hafta deplasmanda galibiyetle ayrılmak isteyen Kayserispor ise çıkış yakalamak istiyor. Bu önemli maç bugün saat 16:00'da başlayacak. İşte, Konyaspor - Kayserispor maçı canlı yayın linki.

Lig'de zor günler yaşayan her iki takım Konya Büyük Şehir Stadı'nda karşı karşıya geliyor. Mücadelesi yüksek ve tempolu olacak maç nefesleri kesecek.

Süper Lig maçları Konyaspor ile Kayserispor maçı ile devam ediyor. Sporseverler bu önemli maçı nasıl izleyeceğini sıklıkla araştırmaya başladı. Konyaspor Kayserispor maçını şifresiz canlı veren kanalı izlemek için sayfamızdaki beINSPORTS linki kullanmanız yeterli. İşte Konyaspor Kayserispor maçı şifresiz canlı izleme monitörü…

Spor Toto Süper Lig maçları şöleni devam ediyor. Maç ile alakalı ayrıntılar araştırılıyor. Peki, Konyaspor - Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Konyaspor Kayserispor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

23 Ekim Cumartesi günü Saat 16:00’da başlayan müsabaka beINSPORS HD 1 kanalından canlı yayınlanmaktadır. Ancak haber sayfamızda alternatif kanallar sunulmaktadır. Yayına erişmek için linke tıklamanız yeterlidir.

Bu haber sporseverleri ve izleyicileri alternatif Canlı yayınlara yönlendirmek aktarmak ve bilgi ihtiyacını karşılamak üzere yapılmıştır.

KONYASPOR KAYSERİSPOR MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLA (ONLİNE)