TFF 3.Lig 1.Grup 9. hafta karşılaşması, lider Batman Petrolspor ile Çatalcaspor maçına sahne olacak. Kendi evi ve seyircisi önünde kazanmak isteyen Batman ekibi, Çatalcaspor engelini de aşıp zirvedeki yerini korumak istiyor. 23 Ekim Cumartesi günü saat 14:00'da başlayan mücadele Spor72 Facebook sayfasından HD olarak canlı yayınlanacak.

Lider Batman Petrolspor TFF 3.Lig'in 9. haftasında İstanbul ekiplerinden Çatalcaspor takımını konuk ediyor. Güney Doğu'nun köklü ve güçlü ekiplerinden Batman Petrolspor bu hafta kendi evinde Çatalcaspor ile karşı karşıya geliyor. Zevkli ve çekişmeli geçecek maç saat 14:00’da başlayacak. İşte, B.Petrolspor – Çatalcaspor maçı canlı izleme monitörü tıkla izle…

Batman Petrolspor Çatalcaspor saat kaçta, hangi kanalda?

TFF 3.Lig 1. Grup 9. hafta Batman Petrolspor Çatalcaspor karşılaşası saat 14:00'da Batman Şehir Stadyumu'nda oynanacak. Bu önemli maç Spor72 Facebook hesabından canlı olarak yayınlancak.

Batman Petrolspor - Çatalcaspor : Son Durum

Çok güçlü ve iddialı bir kadro kuran ve şampiyonluk hedefleyen Batman Petrolspor yoluna emin adımlarla devam ediyor. Kendi grubunda 20 puanla zirvede yer alan Kırmızı beyazlılar, hiç yenilgi yüzü görmedi. Geçen hafta grubun zorlu ve güçlü ekiplerinden Kelkitspor'u mağlup eden Batman ekibi bu hafta konuk edeceği Çatalcaspor'u da mağlup edip liderliğini sürdürmek istiyor.

Çatalcaspor ise, bu sezon istediği gibi başlasada son üç maçta performansı oldukça düştü. Lig'de son 4 maçını da kazanamayan İstanbul ekibi çıkış peşinde.

Batman'a puan ve puanlarla dönmek isteyen Çatalcaspor, Batman Petrolspor karşısında baskılı ve atak futbolu oynayıp sahadan puanla ayrılmanın hesabını yapıyor.

Çatalcaspor, şu ana dek çıktığı 8 karşılaşmadan 2 galibiyet,3 beraberlik ve 3 yenilgi yüzü gördü. Sarı kırmızılı ekip 9 puanla 10'uncu sırada yer alıyor.

B. PETROLSPOR - ÇATALCASPOR MAÇI HD İZLEMEK İÇİN LİNKE TIKLA