Süper Lig 10. hafta maçında Antalyaspor ile Başakşehir karşı karşıya geliyor. Emre Belözoğlu yönetimindeki Başakşehir, Beşiktaşı mağlup edip çıkışa geçmişti. Bu hafta ise deplasmanda Antalya karşısında galip gelmek istiyor. Bu zorlu tik maç saat 16:00'da başlayacak.

Antalyaspor, Süper Lig'in dokuzuncu haftasında Başakşehir takımını kendi evinde ağırlıyor. Bu kritik mücadele Antalya Stadyumu'nda oynanacak.

ANTALYASPOR - BAŞAKŞEHİR MAÇI CANLI İZLE, TIKLA

Antalyaspor ile Başakşehir maçı 24 Ekim Pazar günü saat 16.00’da başlayacak. 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

Antalyaspor, Teknik Direktör Ersun Yanal'ın yerine Alfons Groenendijk'i takımın başına getirmişti. Deneyimli teknik adam deplasmanda Sivasspor karşısında beraberlikle ayrılmıştı.

ANTALYASPOR BAŞAKŞEHİR TAKIMLARINDAN SON BİLGİLER

Alt sıraları ilgilendiren zorlu Antalyaspor ile Başakşehir mücadelesine sahne olacak.

Antalyaspor, bu sezon kötü performans sergilemeye devam ediyor. Dokuz puanla on altıncı sırada yer alan Akdeniz ekibi, bu kötü gidişata son vermek istiyor. Aynı puana sahip Başakşehir'i yenip üst sıralara tırmanmayı hedefleyen Antalyaspor kendi evinde üç puanı almanın hesabını yapıyor.

Başakşehir'de ise durum farklı değil. Aykut Kocaman idaresindeki Başakşehir takımı son haftalarda kötü sonuçlar alınca istifa etmişti.

Başakşehir yönetimi boşalan teknik direktörlük koltuğuna Emre Belözoğlu'nu getirmişti. Belözoğlu yönetimindeki Başakşehir takımı ilk sınavında Beşiktaş'a karşı vermişti. Turuncu mavili ekip, Siyah beyazlılar karşısında galip gelip çıkışa geçti.

Bu önemli ve zorlu maçın bütün detaylarını haber sayamızda bulabilirsiniz. Maçın alternatif maç yayını için belirtilen Maç Yayını linkini tıklamanız yeterlidir.

MAÇ YAYINI İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ…