İspanya La Liga 10. haftasında Atletico Madrid, Real Sociedad'ı ağırlıyor. Atletico Madrid Real Sociedad maçı 24 Ekim Pazar saat 22.00’de başlayacak. S Sport kanalından şifresiz canlı yayınlanan karşılaşmadan anlık gelişmeler sayfamızda. Atletico Madrid – Real Sociedad maçı canlı izleme linki…

Kritik mücadele de Atletico Madrid ile Real Sociedad Maçı 24 Ekim Pazar günü saat 22:00’de başlayacak.

A.MADRİD - R.SOCİEDAD CANLI İZLE

İspanya La Liga’nın 10. Haftasında Atletico Madrid ile Real Sociedad takımları karşı karşıya gelecek. Saat 22.00’de başlayacak Atletico Madrid Real Sociedad maçı, S Sport, Smart Spor ve şifresiz olarak CBC Sport kanallarından canlı yayınlanacak.

CBC SPORT NASIL İZLENİR?

CBC Sport TV kanalını izleyebilmeniz için çanak anteninizin AzerSpace 1/Africasat 1a uydusuna ayarlı olması gerekmektedir. AzerSpace 1/Africasat 1a uydusuna dönük çanak anteniniz varsa uydu cihazınızın kurulum menüsünden frekans ekle (bazı cihazlarda transponder ekle, manuel kanal arama veya benzeri olabilir) menüsünü açın. Uydu adı kısmında “AzerSpace 1/Africasat 1a” seçin.

Uydu seçimini yaptıktan sonra bir alt kısmında bulunan frekans kısmına 11134 sayısını girin. Polarizasyon kısmında H – Yatay seçin. Sembol kısmına 27500 sayısını girin. FEC değerini bir çok uydu cihazı otomatik seçmektedir, bu değeri değiştirmeyebilirsiniz. FEC değerini değiştirmek isterseniz CBC Sport TV yayınının FEC’i 5/6. Bütün frekans değerlerini düzgün girdikten sonra aramayı başlatıp yayınınızı izleyebilirsiniz.

Ayrıca maç yayınları için kanal, platform ve frekans bilgileri de bu sayfada yer almaktadır. Bu şekilde üye olduğunuz TV platformu üzerinden maçı izleme imkanını görüntüleyebilirsiniz.

ATLETİCO MADRİD - REAL SOCİEDAD MAÇI CANLI ŞİFRESİZ İZLE