Siirtspor’un Çarşambaspor beraberliği sonrası kan değişimi gerçekleşti. Siirt İl Özel İdaresi Spor TFF 3. Lig 2. Grup 9.haftasında kendi sahasında konuk ettiği Çarşambaspor ile 2-2 berabere kaldı. Maçın ardından Siirtspor Başkanı harekete geçerek teknik adam değişikliğine gidildi.

SİİRT İL ÖZEL İDARESİ SPOR 2-2 ÇARŞAMBASPOR

23 Ekim 2021 Cumartesi günü Siirt Şehir Stadı’nda oynanan Siirtspor ile Çarşambaspor mücadelesi 2-2 sonuçlandı.

Maçın ilk yarısı 0-0 biti. Karşılaşmanın ikinci yarısında Siirtspor sahaya istediği oyunu yansıtamadı. Rakip Çarşambaspor ise yakalamış olduğu pozisyonları değerlendirerek 55’ dakikada 1-0 62’ dakikada 2-0 öne geçmeyi başardı. Bu gollerden sonra Teknik Direktör’ün ikinci oyuncu değişikliğiyle Siirt ekibi baskısını arttırdıktan sonra 88’ dakikada Ahmet Can Genç kaydettiği gol ile farkı bire indirdi. Bu golden bir dakika sonra hızlı bir atak gerçekleştiren Siirtspor Tolga Cevher’in attığı gol ile eşitliği yakaladı 2-2 karşılaşma bu sonuçla tamamlandı.

SİİRTSPOR’DA 2021-2022 SEZONU İYİ BAŞLAMADI

Siirt İl Özel İdaresi Spor 3. Lig 2. Grup’da oynamış olduğu 8 maçtan 1 galibiyet, 4 beraberlik, 3 mağlubiyet alarak 7 puan toplayabildi. Siirtspor Puan sıralamasında ise 7 puanla 16. Sırada bulunuyor.

Siirtspor bu sezon kendi sahasında çıktığı 4 maçtan galibiyet alamadı. Kendi sahasında 3 beraberlik, 1 mağlubiyet alarak henüz evinde kazanamadı.

SİİRT İL ÖZEL İDARESİ SPOR BAŞKANI CANPOLAT, ÇARŞAMBASPOR MAÇI SONRASI HAREKETE GEÇTİ

Teknik Direktör Ramazan Çelik ile Yollar Ayrıldı.
Başkan Canpolat: Maç sonrası yapmış olduğu açıklamada şöyle konuştu, ‘’ Ramazan Çelik hocamız ile yapılan karşılıklı görüşme sonucu yollarımızı ayırma kararı aldık. Dedi

SİİRT İL ÖZEL İDARESİ SPOR’UN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ SİLİN OLDU

Siirtspor takımın başına yeni teknik direktör olarak Ramazan Silin getirildi.

TEKNİK DİREKTÖ RAMAZAN SİLİN KİMDİR. İŞTE KARİYERİ

1 Mayıs 1965, Adana doğumlu Ramazan Silin, eski kaleci ve UEFA-Pro lisansa sahip olan Silin, büyük takımlardan Trabzonspor'un formasını giymiştir.

Teknik Direktör Ramazan Silin, futbola 1975’te Adana Seyhanspor altyapısında başlamıştır.

RAMAZAN SİLİN’NİN KARİYERİ

KAYNAK: SPOR72