Süper Lig 10. hafta mücadelesinde Fenerbahçe kendi evinde Alanyaspor'a mağlup oldu. Son haftalarda kötü sonuçlar alan Sarı lacivertli ekip bu hafta konuk ettiği Alanyaspor'a 1-2 mağlup olup büyük avantaj kaybetti.

Fenerbahçe, Süper Lig 10. hafta maçında Alanyaspor ile Ülker Stadyumu'nda karşılaştı. Geçen hafta deplasmanda Trabzonspor'a mağlup olan Fenerbahçe bu hafta kendi seyircisi önünde Alanyaspor'a karşı kaybedip şampiyonluk adına büyük bir yara aldı.

FB ALANYASPOR ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN BELİRTİLEN BAĞLANTIYI TIKLAYINIZ

Maçın ilk yarısında Fenerbahçe'nin tek kale oynadığı mücadeleyle geçti, sarı lacivertliler çok pozisyonlara girdi ancak aradığı golü bir türlü bulamadı ve devre 0-0 sona erdi.

Goller maçın ikinci yarısında geldi. Müsabakanın ikinci yarısında hızlı başlayan Fenerbahçe yakaladığı çok net gol pozisyonları cömertçe harcadı.

Adeta tek kale oynanan maçta Fenerbahçe kalesine bir defa gelen Alanyaspor Emre Akbaba ile golü buldu.

GOL! Emre Akbaba attı, Alanyaspor önde. Sağ kanattan gelişen Alanyaspor atağında Juanfran'ın derinlemesine pasıyla savunma arkasına sarkan Efecan içeri girerken kale alanına doğru pasını çıkardı. O bölgeye iyi hareketlenen Emre Akbaba yakın mesafeden topu ağlara yolladı: 0-1

Fenerbahçe 5 dakika sonra gole karşılık verdi.

GOL! Fenerbahçe, Serdar Dursun'la maça eşitliği getirdi! Sağ kanattan Ferdi'nin ortasında arka direkte topu kontrol eden Novak sağ ayağıyla ortaladı, kale alanı önündeki Serdar Dursun şık bir kafa vuruşuyla topu ağlara yolladı: 1-1

Bu golden sonra galibiyet golü için baskısını arttıran Fenerbahçe aradığı golü bir türlü bulamadı.

Maçta başka gol olmayınca karşılaşma 2-1 Alanyaspor'ün üstünlüğüyle sona erdi. Fenerbahçe bu mağlubiyetle zirveden uzaklaştı.

Fenerbahçe'de başta Vitor PEreira olmak üzere tüm takım çok büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.

FENERBAHÇE 1-2 ALANYASPOR MAÇIN ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN LİNKE TIKLA