Fransa Ligue 1’de 11.Hafta maçında Marsilya ile Paris Saint Germain karşılaştı. Zevkli ve çekişmeli geçen mücadelede o-o berabere sonuçlandı. Maç özeti izleme linki haberimizde.

Marsilya ile Paris Saint Germain Fransa Ligi'nde mücadele ettiler. Temposu yüksek ve bol ataklı geçen maçta gol sesi çıkmadı. PSG'de Hakimi 57. dakikada kırmızı kart görerek takımını on kişi bıraktı.

ÖZETİ İZLEMEK İÇİN BELİRTİLEN BAĞLANTIYI TIKLAYINIZ

Fransa Ligue 1'de lider Paris Saint Germain Marsilya deplasmanında 0-0 berabere kalarak bir puana razı oldu. Mücadelesi yüksek ve atak futbolu geçen karşılaşma karşılıklı atakla geçti.

İlk yarıda PSG çok etkili ataklarla Marsilya kalesine yüklendi ancak aradığı golü bir türlü bulamadı.

Maçın 35. dakikasından sonra oyunun temposu iyice düşerek her iki takım bulduğu pozisyonları değerlendiremeyince ilk devre 0-0 berabere sona erdi.

İlk yarının aksine her iki takımda ikinci yarıya daha kontrollü başladı.

PSG 10 KİŞİ! Hakem pozisyonu izledi ve faulün ceza sahası dışında gerçekleştiğini belirledi. Hakimi bariz gol şansını engellediği gerekçesiyle doğrudan kırmızı kartla oyun alanı dışına gönderildi.

PSG on kişi kaldıktan sonra topu rakip yarı alanına taşımakta zorlandı.

Her iki takımda gol için olgun ataklar gerçekleştirdi ama yakaladıkları fırsatı değerlendiremedi. Maçın son anlarında Marsilya on kişi kalan PSG kalesine gol için atak geliştirdi ama buna PSG defansı izin vermedi.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Marsilya ile PSG 0-0 berabere ayrılıp bir puana razı oldular.

FRANSA LİGUE 1 MARSİLYA - PSG MAÇ ÖZETİ İZLEMEK İÇİN BAĞLANTIYI TIKLA