Süper Lig'in 10. haftasında Sivasspor ile Adana Demirspor karşı karşıya geldi. Hızlı ve temposu yüksek ilk yarıda Sivasspor yedinci dakikada M. Gradel'in golüyle devreyi 1-0 önde kapattı.

Spor Toto Süper Lig 9. hafta mücadelesinde Sivasspor - Adana Demirspor Sivas 5 Eylül Stadyumunda karşı karşıya geldi. Yiğidolar müthiş oynadığı maçta ilk yarıda M .Gradel'in attığı golle devre arasına moralli girdi.

Mücadelenin ikinci yarısında oyunu ev sahibi Sivasspor hareketlendirdi.

Adana Demirspor 48. dakikada etkili olmaya başladı. Rassoul sol kanattan çizgiye kadar indi ancak savunmada Erdoğan iyi takip etti ve pozisyonu bozdu.

Bu kez 53. dakikada Sivasspor etkili geldi. Henrique sol kanattan ceza sahasına girdi ve kaleye yöneldi. Son da karar değiştirip içeriye çevirdi ancak savunmada Deli yatarak pozisyonu önledi.

KIRMIZI KART! Sivasspor 10 kişi kaldı. 51. dakikada ilk sarı kartını gören Pedro Henrique, hızlı hücumda Tarık Çamdal'a faul yapınca ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü ve oyun dışında kaldı.

Bu kırmızı karttan sonra Adana Demirspor Sivasspor kalesine etkili gelmeye başladı.

Adana Demirspor'da Vargas'ın sağl çaprazdan kullandığı serbest vuruşta Baloteeli ceza sahasında dokundu ancak savunma araya girmeyi başardı.

Maçın sonlarına doğru Adana Demirspor beraberliği yakalamak için baskısını arttırdı ancak aradığı golü bir türlü bulamadı.

Mücadelenin 84. dakikasında Adana Demirspor'da B. Akintola kırmızı kart görerek takımını on kişi bıraktı.

Sivasspor ise 10 kişi kalmanın dez avantajıyla gol yememeye çalıştı. Müthiş geçen maçta Sivasspor yaklaşık 25 dakika boyunca on kişi kalmasına rağmen Adana Demirspor ile 1-1 berabere kalarak bir puana razı oldu.

Sivasspor mücadelenin 90+8. dakikasında Penaltıdan golü yedi.

Sivasspor bu beraberlikle puanını 10'a yükseltip 14'üncü sırada kalırken. Adana Demirspor ise 13 puanla 10'uncu sıraya yükseldi.

Müthiş geçen maçın özetini izlemek için bağlantıyı tıklamanız yeterlidir.

SİVASSPOR 1-1 ADANA DEMİRSPOR MAÇ ÖZETİ İZLEMEK İÇİN TIKLA