Akhisarspor Bergama Belediyespor Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında kozlarını paylaşacak. 2. Lig'de çok kötü bir sezon geçiren Akhisarspor, Kupa maçında tur atlayıp moral bulmak istiyor.

Türkiye Kupası'nda Akhisarspor Bergama Belediyespor, Akhisar Belediye Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Bu önemli mücadeleyi Süleyman Bahadır yönetecek.

KUPA MAÇI İZLEMEK İÇİN MONÖTÜRDEKİ LİNKE TIKLA

Ziraat Türkiye Kupası maçlarının canlı yayınlarını veren tek kanal A Spor’dur. Ancak, yayıncı kuruluşun canlı izleme bülteninde Akhisarspor Bergama Belediyespor maçı yer almamaktadır. Bu maçın canlı veren alternatif kanalları taraftarlar tarafından Google’da sıklıkla aranmaya başlandı.

Eyüpspor Bucaspor 1928 maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda?

26 Ekim 2021 Salı günü saat 14:00’de Akhisar Belediye Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı A Spor canlı yayınlamıyor. Bu maç ve diğer tüm spor programlarının TV’de hangi kanalda yayınlandıklarını görmek için ‘CANLI MAÇ’ YAYINI için LİNK tıklayıp izleyebilirsiniz…

Bu haber sporseverleri ve izleyicileri alternatif Canlı yayınlara yönlendirmek aktarmak ve bilgi ihtiyacını karşılamak üzere yapılmıştır.

Akhisarspor Bergama Belediyespor CANLI MAÇ yayınına gitmek için LİNKİ tıklayın