Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında Amedspor, kendi evinde Tarsus İdman Yurduspor'u ağırlıyor. Saat 14:00'da başlayan karşılaşma canlı olarak yayınlanıyor.

Amedspor ZTK 3. Tur maçında Tarsus İdman Yurdu takımıyla karşılaşıyor. Diyarbakır Yeni Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşmayı hakem Ahmet Ecevit yönetecek.

ZTK 3. TUR AMEDSPOR TARSUS İY MAÇI İZLE

Amedspor ile Tarsus İdman Yurduspor Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur karşılaşmasını yayıncı kuruluş A Spor canlı izleme bülteninde yer almamaktadır.

Amedspor Tarsus İdman Yurduspor kupa maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda?

26 Ekim 2021 Salı günü saat 14:00’de Diyarbakır Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı A Spor canlı yayınlamıyor. Ancak alternatif olarak sunulan sosyal medya platformları vermektedir.

AMEDSPOR TAKIMINDAN SON BİLGİLER

Amedspor, TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta şu ana dek oynadığı 9 karşılaşmadan 5 galibiyet 2 mağlubiyet ve 2 beraberlikle 17 puanla ligde 2'inci sırada yer alıyor.

Son lig maçında Diyarbakırda oynanan Pazarspor karşısında zor da olsa 1-0 galibiyetle ayrılan Amedspor'da oynanan futbol taraftarlar tarafından eleştiri almaktaydı.

Ancak Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçı öncesi Amedspor Kulübü'nde flaş gelişme yaşandı.

Son haftalarda oynanan kötü futboldan ötürü eleştiriye maruz kalan Amedspor Teknik Direktörü Mesut Toros ile yollar ayrıldı.

Amedspor yönetimi ayrıca, Toros’un son olarak Tarsus İY ile Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında çıkacağını verdiği emeklerden ötürü teşekkür edilip resmi olarak ayrılığı duyuracağı bildirildi.

Maç yayınına gitmek için bağlantıyı tıklayın

ZTK 3. Tur maçı Amedspor Tarsus İdman Yurdu mücadelesi A Spor ekranlarından canlı yayınlanmayacak. Bu maç ve diğer tüm spor programlarının TV’de hangi kanalda yayınlandıklarını görmek için CANLI MAÇ’ YAYINI için LİNK tıklayıp izleyebilirsiniz…

Bu haber sporseverleri ve izleyicileri alternatif Canlı yayınlara yönlendirmek aktarmak ve bilgi ihtiyacını karşılamak üzere yapılmıştır.

Maç yayınına gitmek için bağlantıyı tıklayın. Canlı Maç Yayınına gitmek için LİNKİ tıklayın