Ziraat Türkiye Kupası şöleni başladı. ZTK 3. Tur maçında bugün Eyüpspor ile Bucaspor 1928 karşılaşması oynanacak. Bu maçın canlı yayın bilgisi haber sayfamızda yer alıyor.

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur karşılaşmasında Eyüpspor konuk edeceği Bucaspor 1928 takımı ile Eyüp Stadı'nda karşılaşıyor. Bu önemli karşılaşada hakem Erdem Mertoğlu düdük çalacak.

EYÜPSPOR BUCASPOR ZTK 3.TUR MAÇI CANLI İZLEME MONİTÖRÜ

Ziraat Türkiye Kupası maçlarının canlı yayınlarını veren tek kanal A Spor'dur. Ancak, yayıncı kuruluşun canlı izleme bülteninde Eyüpspor Bucaspor 1928 maçı yer almamaktadır. Bu maçın canlı veren alternatif kanalları taraftarlar tarafından Google'da sıklıkla aranmaya başlandı.

Eyüpspor Bucaspor 1928 maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda?

26 Ekim 2021 Salı günü saat 14:00’de Eyüp Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı A Spor canlı yayınlamıyor. Ancak alternatif olarak sunulan sosyal medya platformları vermektedir.

Bu maç ve diğer tüm spor programlarının TV’de hangi kanalda yayınlandıklarını görmek için 'CANLI MAÇ’ YAYINI için LİNK tıklayıp izleyebilirsiniz…

Bu haber sporseverleri ve izleyicileri alternatif Canlı yayınlara yönlendirmek aktarmak ve bilgi ihtiyacını karşılamak üzere yapılmıştır.

Maç yayınına gitmek için bağlantıyı tıklayın. CANLI MAÇ yayınına gitmek için LİNKİ tıklayın