Brezilya Serie A Ligi 28. hafta mücadelesinde Palmeiras Recife karşı karşıya geliyor. Canlı yayınlanan maç saat 03:30’da başlayacak.

Palmeiras Recife Serie A da karşı karşıya geliyor. Palmeiras kendi sahasında konuk edeceği Recife karşısında puan ve puanlarla ayrılıp yükselişe geçmek istiyor. Recife ise deplasmanda iyi bir sonuç elde etmenin planını yapıyor.

MAÇI İZLEMEK İÇİN MONÖTÜRDEKİ LİNKE TIKLA

Brezilya Serie A maçlarının canlı yayınlarını veren tek kanal Nesine.com Platformudur. Ancak, yayıncı kuruluşun canlı izleme bülteninde Palmeiras Recife maçı yer almamaktadır. Bu maçın canlı veren alternatif kanalları taraftarlar tarafından Google’da sıklıkla aranmaya başlandı.

Palmeiras Recife maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda?

26 Ekim 2021 Salı günü saat 03:30’da Allianz Parque Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı Nesine.com canlı olarak yayınlıyor. Bu maç ve diğer tüm spor programlarının TV’de hangi kanalda yayınlandıklarını görmek için ‘CANLI MAÇ’ YAYINI için LİNK tıklayıp izleyebilirsiniz…

Bu haber sporseverleri ve izleyicileri alternatif Canlı yayınlara yönlendirmek aktarmak ve bilgi ihtiyacını karşılamak üzere yapılmıştır.

CANLI MAÇ yayınına gitmek için LİNKİ tıklayın