Avrupa FIBA Şampiyonlar Ligi Pınar Karşıyaka, kendi evinde Manresa takımını konuk ediyor. Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'ndaki Pınar Karşıyaka BAXI Manresa müsabakası saat 19.00'da başlayacak.

Grupta yenilgisiz durumda bulunan her iki takım, ilk 2 sırada yer alıyor. Avrupa kupalarında 241. maçına bugün çıkacak olan İzmir temsilcisi, 240 karşılaşmada 131 galibiyet, 107 yenilgi ve 2 beraberlik aldı.

KARŞIYAKA MANRESA CANLI YAYIN MONÖTÜRDEKİ LİNKE TIKLA

FIBA Şampiyonlar Ligi Basketbol maçlarını canlı yayılayan tek kanal TIVIBU kanalıdır. Bu maçın canlı veren alternatif kanalları taraftarlar tarafından Google’da sıklıkla aranmaya başlandı.

Pınar Karşıyaka Manresa maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda?

Avrupa FIBA Şampiyonlar Ligi Pınar Karşıyaka, kendi evinde Manresa takımını konuk ediyor. Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda oynanacak olan karşılaşma saat 19.00'da başlayacak. Müsabaka TIVIBU SPOR 2 kanalından canlı yayınlanacak. Bu maç ve diğer tüm spor programlarının TV’de hangi kanalda yayınlandıklarını görmek için ‘CANLI MAÇ’ YAYINI için LİNK tıklayıp izleyebilirsiniz…

Bu haber sporseverleri ve izleyicileri alternatif Canlı yayınlara yönlendirmek aktarmak ve bilgi ihtiyacını karşılamak üzere yapılmıştır.

Pınar Karşıyaka Manresa CANLI MAÇ yayınına gitmek için LİNKİ tıklayın