3. Lig Temsilci Batman Petrolspor Basın Sözcüsü Av Orhan Güzel değerlendirmede bulundu. Ayrıca yönetim olarak, hem kadın hem de engelli taraftarlarımıza da pozitif ayrımcılık sağlamak istiyoruz dedi.

İşte Petrolspor Basın Sözcüsü Av Orhan Güzel'in Açıklama

Sezona güzel bir başlangıç yaptık, rehavete kapılmadan maç maç giderek, ayrıca rakiplerimizi de küçümsemeden her maça aynı ciddiyetle hazırlanmaya devam edeceğiz, en ufak rehavet bu güzel tablonun bozulmasına sebebiyet verecektir, teknik heyet ve oyuncularımız da bu ciddiyetin bilincinde olarak maçlara hazırlanmaktadır. Lider olmak kolaydır; fakat lider kalmak zordur, bu şiarla sezonun her maçını final havasında geçireceğiz.

Taraftarlarımıza da burdan teşekkür etmek istiyorum, başarı geldikçe tribündeki taraftar sayımızda da artış olacaktır.

Ayrıca yönetim olarak, hem kadın hem de engelli taraftarlarımıza da pozitif ayrımcılık sağlamak istiyoruz, bu doğrultuda kendilerinden bilet parası talep etmeden maçları izlemeye davet ediyoruz. Tribünler renklendikçe güzelleşecektir. Batman halkını nadide kulübümüz etrafında kenetlenmeye davet ediyoruz. Allah'ın izni ile başarı kenetlendikçe gelecektir.

Takımımız hafta sonu İstanbul'da oynanacak Sancaktepe maçının hazırlıklarına tesislerimizde devam etmektedir. Kart cezalısı İlyas Ural hariç bir eksiğimiz bulunmamaktadır.