İtalya Serie A'da heyecan Juventus Sassulo maçıyla başlıyor. Lig'de harika bir çıkış yakalayan İtalyan ekibi Juventus, onuncu hafta maçında Sassuolo takımını konuk ediyor. Bu önemli maçı hakem J. Sacchi yönetecek.

MAÇ YAYININA GİTMEK İÇİN TIKLA

Juventus takımı son altı maçını kaybetmedi. On beş puanla ligde altıncı sırada bulunan siyah beyazlı ekip, lider Milan ile arasındaki puan farkı on iki. Zirve ile aradaki puan farkını indirmek için içerideki maçı kazanmak istiyor.

Juventus Sassuolo maçı saat kaçta, hangi kanalda?

İtalya Serie A Ligi 10. hafta Juventus Sassuolo maçı saat 19:30'da başlayacak. Mücadele S Sport Plus kanalından canlı yayınlanacak.

S Sport Kanalı Şifreli yayınlanıyor. Ancak sizler için alternatif kanalları sunmaya çalışıyor. Spor severler bu maçı izlemek için Google'da sıklıkla aramaya başladı. Ziyaretçiler şu kelimeleri aramaktadır; Juventus Sassuolo, Juventus Sassuolo Maçı, Juventus Sassuolo Maçı Canlı, Juventus Sassuolo Maçı Canlı İzle, Juventus Sassuolo Şifresiz, Juventus Sassuolo hangi kanalda?.

İtalya ligi açılış maçı Juventus - Sassuolo maçını canlı olarak izlemek için CANLI YAYIN kısmındaki bağlantıyı tıklamanız yeterlidir.

JUVENTUS SASSUOLO MAÇI CANLI YAYIN TIKLA İZLE