Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur maçında Denizlispor keni evinde Şile Yıldızspor'u ağırladı. Normal süresi 1-1 biten maçta Denizlispor penaltı atışlarında turu atladı.

Denizlispor 3. Lig temsilcisi Şile Yıldızspor ile Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında karşı karşıya geldi. Doksan dakikası 1-1 biten maç uzatmalara gidildi. Uzatma süresinde de skor değişmeyince maç penaltılara gidildi. Penaltı atışlarında Denizlispor Şile Yıldızspor'u 4-3 mağlup ederek adını üst tura yazdırdı.

DENİZLİSPOR ŞİLE YILDIZSPOR MAÇ ÖZETİ İZLE

Bu haber sporseverleri ve izleyicileri alternatif Canlı yayınlara yönlendirmek aktarmak ve bilgi ihtiyacını karşılamak üzere yapılmıştır.

Zevkli ve çekişmeli geçen maç 1-1 berabere sonuçlandı. Her iki takım da doksan dakikada turu atlamak istedi ama olmadı ve uzatmalara gidildi. Uzatmada da Denizlispor ve Şile Yıldızspor oyuncularında aşırı yorgunluk belirtileri olunca gol sesi çıkmadı ve maç penaltı atışlarına gidildi. Penaltı atışı sonucu Denizlispor rakibini 4-3'lük skorla saf dışı bıraktı ve adını bir üst tura yazdırdı.

Bu maçın geniş özetini izlemek için belirtilen Maç Özeti linkini tıklamanız yeterlidir.

DENİZLİSPOR 4-3 ŞİLE YILDIZSPOR MAÇ ÖZETİ LİNKİ TIKLA İZLE