Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur karşılaşmaları hız kesmeden devam ediyor. Bugün de TFF 1.Lig temsilcisi Altınordu, 3.Lig ekibi Tepecikspor ile karşılaşıyor. Altınordu ilk maçta avantajlı bir skor elde etmek istiyor. Bu maçın kanal bilgisi haber sayfamızda yer alıyor.

Altınordu ZTK 3.Tur'unda Tepecikspor'u konuk ediyor. Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Eren Özyemişçioğlu yönetecek.

ALTINORDU TEPECİKSPOR 3. TUR MAÇI CANLI İZLE (TIKLA)

Bu sezon TFF 1.Lig'de sancılı bir süreç yaşayan Altınordu takımı kupada teselli almak istiyor. Lig'de 10 puanla 15'inci sırada yer alan Altınordu, Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur'da Tepecikspor karşısında galibiyetle ayrılmanın hesabını yapıyor.

Tepecik spor tıpkı Altınordu takımı gibi zor günler yaşıyor. Kendi liginde 10 puanla 15'inci sırada yer alan Tepecikspor taraftarını kupada mutlu etmek istiyor.

Altınordu Tepecikspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur ilk maçı saat 14:00'da başlayacak. Türkiye Kupası maçlarının yayıncı kuruluşu A Spor'dur. Bültene bakıldığında bu maçı canlı yayınlanmıyor. Dolayısıyla sizlere alternatif olarak sunduğumuz linkten maçı izleme şansını bulabilirsiniz.

Bu haber sporseverleri ve izleyicileri alternatif Canlı yayınlara yönlendirmek aktarmak ve bilgi ihtiyacını karşılamak üzere yapılmıştır.

Maçın Başlama Saati 14:00

Maçı izlemek için bağlantıyı tıklayın