İspanya La Liga 11. hafta maçında Levante-Atletico Madrid karşı karşıya geliyor. Saat 22:30’da başlayan mücadele canlı yayınlanıyor. İşte, Levante-Atletico Madrid canlı izleyebileceğiniz link…

La Liga karşılaşması bugün Levante-Atletico Madrid maçı ile devam ediyor. Sporseverler bu önemli maçı nasıl izleyeceğini sıklıkla araştırmaya başladı. Levante Atletico Madrid maçını şifresiz canlı veren kanalı izlemek için sayfamızdaki Spor Smart linki kullanmanız yeterli. İşte Levante Atletico Madrid maçı şifresiz canlı izleme monitörü…

LEVANTE-ATLETİCO MADRİD MAÇI CANLI İZLE (TIKLA)

İspanya La Liga’ da maçlar tüm hızıyla devam ediyor. Maç ile alakalı ayrıntılar araştırılıyor. Peki, Levante-Atletico Madrid maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

LEVANTE-ATLETİCO MADRİD MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

28 Ekim Perşembe günü Saat 22:30’da başlayan müsabaka Spor Smart kanalından canlı yayınlanmaktadır. Ancak haber sayfamızda alternatif kanallar sunulmaktadır. Yayına erişmek için linke tıklamanız yeterlidir.

LEVANTE-ATLETİCO MADRİD MAÇIN HAKEMİ KİM?

Levante - Atletico Madrid İspanya La Liga mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Bu karşılaşmayı hakem Pablo Gonzales yönetecek.

LEVANTE ATLETİCO MADRİD MAÇINI ONLİNE İZLE