TFF 2.Lig Beyaz Grup'da yer alan Amedspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Amedspor yönetimindeki birinci gündem maddesi teknik direktörün belirlenmesi. Birçok isimle görüşmeler sürerken flaş bir gelişme yaşandı. İşte Amedspor'da yaşanan son dakika gelişmesi...

2. Lig temsilcisi Amedspor'da yeni teknik heyet belirleniyor. Bir süredir 10 isim üzerinde yaptıkları değerlendirmenin ardından 3 teknik direktör üzerinde yoğunlaştıkları bilgisine ulaşan istihbarat birimimiz, bu 10 teknik direktörün 7'si alt liglerdeki takım çalıştırmayı düşünmedikleri gelen bilgiler arasında. Ancak Amedspor, kalan 3 isim arasında bir tercih yapacağı kesin gözüyle bakılıyor.

Amedspor yönetimi, verilen 2 haftalık arayı çok iyi değerlendirip teknik direktör konusunda çok isabetli bir karar almaları için yoğun mesai harcıyor.

Teknik direktör için işi sıkı tuttukları, tecrübeli ve başarılı bir ismin belirlenmesi için yoğun görüşmeler yapan Amedspor, 10 isimle temasa geçtiler. Bu 10 isimler üst düzey olup, 7 kişi alt liglerdeki takımları çalıştırmak istememesinden dolayı kalan 3 teknik direktör arasında biriyle anlaşma sağlanacağı bilgisine ulaşıldı.

Amedspor yönetimi tarafından, yeni teknik direktörün bugün açıklanması bekleniyor.

Kaynak: SPOR72