Fransa Ligue 1'de Paris Saint Germain, ligin 12. haftasında Lille takımını konuk ediyor. Fransa Ligue 1 12.Hafta maçı canlı Paris Saint Germain Lillw canlı izle, Fransa Ligi 12.hafta PSG Lille karşı karşıya geliyor. PSG Lille maçı canlı yayın linki haberimizde.

Paris Saint Germain Fransa Ligi 12.hafta mücadelesinde kendi evinde Lille'i yenip üç puanı hanesine yazdırmak istiyor. PSG, bu maçıda kayıpsız geçip liderliği sürdürmek istiyor.

PSG - LİLLE MAÇI ŞİFRESİZ İZLEMEK İÇİN TIKLA

Lider Paris Saint Germain, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor. Bu hafta ağırlayacağı Lille karşısında da galibiyetle ayrılıp zirvedeki yerini korumak istiyor.

PSG Lille maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak?

29 Ekim 2021 Çarşamba Saat 22:00’de Parc des Princes Stadyumu’nda oynanacak. Bu önemli karşılaşmayı hakem A. Delerue yönetecek.

PSG LİLLE: SON DURUM:

Messi'li, Neymar'lı PSG, lider olup şampiyonluğa adım adım koşuyor. Bu maçta kendi evinde ağırlayacağı Lille karşısında sahaya galibiyet için çıkacak olan PSG, rakiplerine fark atmak istiyor.

Lille ise geçen senedeki performanstan baya uzak. Geçen sezonun son şampiyonu Lille bu sezon beklentilerin altında kaldı.

Lig'de 15 puanla 10'nuncu sırada yer alan Lille, PSG deplasmanından puan ve puanlarla ayrılmak istiyor.

Maç yayınına gitmek için linke tıklayın

Fransa Ligi kritik PSG Lille müsabakası beIN SPORTS HD 2 kanalından naklen yayınlanacak. Tüm maçların TV’de hangi kanalda yayınlandıklarını izlemek için CANLI MAÇ’ YAYINI için LİNK tıklayıp izleyebilirsiniz…

Bu haber sporseverleri ve izleyicileri alternatif Canlı yayınlara yönlendirmek aktarmak ve bilgi ihtiyacını karşılamak üzere yapılmıştır.

Maç Yayınına Gitmek için Bağlantıyı Tıklayınız