Süper Lig'in 11. haftasında Trabzonspor kendi evinde ağırladığı Çaykur Rizespor'u 2-1 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Bordo mavililerde galibiyet getiren golleri, 43. dakikada penaltıdan Djaniny ve 73. dakikada Nwakaeme kaydetti.

Süper Lig 11. hafta karşılaşmasında Medical Park Stadyumu'nda Trabzonspor ile Çaykur Rizespor karşı karşıya geldi. Zevkli ve çekişmeli geçen karşılaşmayı Trabzonspor 1-0 geriye düşmesine rağmen sahadan 2-1'lik skorla galibiyetle ayrıldı.

TRABZONSPOR 2-1 ÇAYKUR RİZESPOR ÖZET İZLE (BEİN SPORTS)

Trabzonspor, kritik Çaykur Rizespor engelini Djaniny ve Nwakaeme'nin golleriyle aştı. Bordo mavili ekip, ilk yarıda zorlanıp 1-0 geriye düştü. Bu skordan sonra ciddi ataklar geliştiren Trabzonspor, Djaniny'nin attığı penaltı golüyle eşitliği getirdi ve ilk devre 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

Maçın ikinci yarısında hızlı ve istekli başlayan taraf Trabzonspor, rakibine üstünlük sağlamak için atak üstüne atak geliştirdi.

Birçok yakaladığı gol pozisyonları değerlendiremeyen Trabzonspor aradığı golü 73. dakikada buldu.

GOL! Nwakaeme attı, Trabzonspor öne geçti. Sol kanattan kullanılan kornerde Bakasetas ortayı yaptı, ceza sahası içerisinde Vitor Hügo kafayı vurdu, kaleciden dönen topu tamamlayan Nwakaeme meşin yuvarlağı ağlara gönderdi.

Mücadele de başka gol olmayınca Trabzonspor kendi sahasında Çaykur Rizespor'u 2-1 mağlup ederek puanını 27'ye çıkarıp liderliğini sürdürdü.

Çaykur Rizespor ise, 4 puanla son sırada kaldı.

MAÇ ÖZETİ İZLE TRABZONSPOR 2-1 ÇAYKUR RİZESPOR LİNKE TIKLA