Ağrı 1970 Spor, Vali Lütfü Yiğenoğlu Stadyumu'nda Çankaya FK takımını konuk ediyor. Geçen hafta Karaköprü Belediyespor'a mağlup olan Ağrı temsilcisi, bu hafta kendi evinde galibiyet elde etmek istiyor. Saat 14:00'de başlayan maçın canlı yayın bilgisi haber sayfamızda yer alıyor.

İnişli çıkışlı bir grafik çizen Ağrı 1970 Spor, bu hafta ağırlayacağı Çankaya FK takımına karşı üç puanı elde etmek istiyor. Ağrı'da oynanacak karşılaşmanın canlı yayın bilgisi araştırılıyor.

Ağrı 1970 Spor Çankaya FK maçı saat kaçta hangi kanalda?

31 Ekim Pazar günü Saat 14:00'de başlayan mücadeleyi hakem Serhad Ürkmez yönetecek. TFF 2 ve 3.Lig'lerin yayıncı kuruluşu olmadığı için bu maç herhangi bir Türk kanalından canlı olarak yayınlanmıyor.

Bu haber sporseverleri ve izleyicileri alternatif Canlı yayınlara yönlendirmek aktarmak ve bilgi ihtiyacını karşılamak üzere yapılmıştır.

Ancak Spor72 olarak sosyal medya platformlarından canlı yayınlayanların kodunu siteye ekleyip izlemenize olanak sağlıyoruz. Alternatif olarak izlemek için belirtilen bağlantıyı tıklamanız gerekmektedir.

Canlı yayına Ulaşmak için bağlantıyı tıklayın