Bayburt ÖİS ile Vanspor FK, TFF 2.Lig Kırmızı Grup 10.hafta maçında karşı karşıya geliyor. Peki, Bayburt İÖS ile Vanspor FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte, Bayburt ÖİS - Vanspor FK maçı canlı izleyebileceğiniz kanal...

Bayburt ÖİS ile Vanspor FK 2.Lig Kırmızı Grup mücadelesinde Bayburt Genç Osman Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor. Her iki takım da rakibi karşısında galibiyet elde etmek için mücadele verecek. Maçta hakem Barkın Kara  düdük çalacak. Futbolseverler, " Bayburt ÖİS - Vanspor FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?" sorusunu gündeme getirdi. Peki, Bayburt ÖİS - Vanspor FK maçı hangi kanalda? Bayburt ÖİS - Vanspor FK maçı ne zaman, saat kaçta,? İşte Bayburt ÖİS - Vanspor FK canlı maç izleyebileceğiniz kanal…

Vanspor, ligde ilk mağlubiyetini kendi evinde Sivas Belediyspor'a karşı aldı. Lig'de şampiyonluk hedefiyle yoluna devam eden Van temsilcisi, yenilmezlik serisine geçen hafta içeride oynadığı Sivas takımına 3-0'lık skorluk mağlubiyetle son verdi.

Haftalardır zirvede yer alan Vanspor FK yenilgi aldıktan sonra ikinci sıraya düştü. Sivas Belediyespor'a mağlup olup zirveyi kaptıran Vanspor FK tekrar liderliğe geçmek için Bayburt ÖİS takımını yenmek istiyor.

Deplasmanda puan ve puanlarla dönmeyi hedefleyen mavi kırmızlı ekip, şampiyonluk yarışında Bayburt'u mağlup edip avantaj elde etmenin hesabını yapıyor.

Bayburt ÖİS Vanspor FK maçı saat kaçta hangi kanalda?

Maç, 31 Ekim Pazar günü Saat 14:00'de başlayacak. TFF 2 ve 3.Lig'lerin yayıncı kuruluşu olmadığı için bu maç herhangi bir Türk kanalından canlı olarak yayınlanmıyor.

Bu haber sporseverleri ve izleyicileri alternatif Canlı yayınlara yönlendirmek aktarmak ve bilgi ihtiyacını karşılamak üzere yapılmıştır.

Ancak Spor72 olarak sosyal medya platformlarından canlı yayınlayanların kodunu siteye ekleyip izlemenize olanak sağlıyoruz. Alternatif olarak izlemek için belirtilen bağlantıyı tıklamanız gerekmektedir.

Canlı yayına Ulaşmak için bağlantıyı tıklayın