TFF 3.Lig 2.Grup 10. hafta mücadelesinde zirveye yarışında olan Düzcespor kendi evinde konuk edeceği Alanya Kestelspor karşısında galip gelmek istiyor. Bu maçı canlı izleyebilmek mümkün. İşte, Düzcespor Alanya Kestelspor canlı yayın linki...

Şampiyonluk yarışında olan Düzcespor ekibi, bu hafta ağırlayacağı Kestelspor takımı karşısında üç puan kazanmanın hesabını yapıyor. 18 Temmuz Stadyumu'ndan oynanacak karşılaşmayı hakem Ahmet Balkan yönetecek.

DÜZCESPOR ALANYA KESTELSPOR CANLI İZLEME EKRANI

Düzcespor liderin sadece bir puan gerisinde. Zirvede yer alan Kuşadasıspor'un bay geçtiği haftada kazanıp liderlik koltuğuna oturmak isteyen Düzcespor, Alanya Kestelspor'u yenmek için sahaya çıkacak.

Düzcespor Alanya Kestelspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Maç, 31 Ekim Pazar günü Saat 14:00'de başlayacak. TFF 2 ve 3.Lig'lerin yayıncı kuruluşu olmadığı için bu maç herhangi bir Türk kanalından canlı olarak yayınlanmıyor.

Bu haber sporseverleri ve izleyicileri alternatif Canlı yayınlara yönlendirmek aktarmak ve bilgi ihtiyacını karşılamak üzere yapılmıştır.

Ancak Spor72 olarak sosyal medya platformlarından canlı yayınlayanların kodunu siteye ekleyip izlemenize olanak sağlıyoruz. Alternatif olarak izlemek için belirtilen bağlantıyı tıklamanız gerekmektedir.

Canlı yayına Ulaşmak için bağlantıyı tıklayın