Galatasaray, rakiplerinin puan kaybettiği haftada Galatasaray FK takımını mağlup edip liderle arasındaki puan farkını indirmek istiyor. Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray NEF Stadyumu'nda Gaziantep FK takımını konuk ediyor. Peki, Galatasaray Gaziantep FK maçı saat kaçta hangi kanalda? Kullanıcılar, "Galatasaray Gaziantep FK beIN SPORTS 1 şifresiz ve canlı izle" gibi aramalar yapıyor. İşte, Galatasaray Gaziantep FK canlı maç izleyebileceğiniz link...

Sarı kırmızılılar, Türkiye Süper Lig'in 11. haftasında Gaziantep FK ile karşı karşıya geliyor. Futbolseverler Galatasaray Gaziantep FK maçı canlı izleyebilecekleri linki araştırıyor. Galatasaray Gaziantep FK maçı saat kaçta hangi kanalda olduğu merak ediliyor. İşte, Galatasaray Gaziantep FK beIN SPORTS 1 şifresiz ve canlı izleyebileceğiniz o link...

GALATASARAY GAZİANTEP FK CANLI YAYIN MONİTÖRÜ TIKLA GİRİŞ YAP

Fatih Terim yönetiminde geçen hafta derbi maçta Trabzonspor'a mağlup olan Galatasaray tekrardan zirve yarışından kopmamak için Gaziantep FK'yı kendi evi ve taraftarı önünde yenmek istiyor.

Galatasaray Gaziantep FK maçı saat kaçta hangi kanalda?

Kritik Galatasaray Gaziantep FK maçı saat 19:00'da naklen beIN SPORTS 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Bu önemli karşılaşmayı Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.

Galatasaray Gaziantep FK maçı sakat ve cezalılar

Galatasaray'da iki oyuncu sakatlıkları nedeniyle Gaziantep FK karşılaşmasında forma giyemeyecek. Sarı-kırmızılı ekipte tedavilerine devam edilen Sacha Boey ve Arda Turan, müsabaka kadrosunda yer alamayacak.

Galatasaray Gaziantep FK muhtemel 11'ler

Galatasaray: Muslera, van Aanholt, Marcao, Nelsson, Yedlin, Berkan, Cicaldau, Morutan, Kerem, Barış, Halil.

Gaziantep FK: Günay, H.İbrahim, Caulker, Djilobodji, Kitsiou, Merkel, Maxim, Doğan, Dicko, Figuerirdo, Muhammet Demir

Galatasaray Gaziantep FK maçı için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Her iki şehir sakinleri tarafından merakla beklenen Galatasaray Gaziantep FK maçı, bugün saat 19.00’da canlı izlenebilecek.

Alternatif olarak izlemek için belirtilen bağlantıyı tıklamanız gerekmektedir.

Canlı yayına Ulaşmak için bağlantıyı tıklayın