Süper Lig'in 11. hafta karşılaşmasında Konyaspor kendi evinde ağırladığı Fenerbahçe’yi 2-1 mağlup etti. Konyaspor’a galibiyeti getiren golleri 2. dakikada Soner Dikmen ve 11. dakikada Abdülkerim Bardakçı kaydetti. Fenerbahçe’nin tek golünü ise İrfan Can Kahveci attı.

Konyaspor Fenerbahçe Süper Lig 11. hafta müsabakasında Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Konya ekibi ilk yarıda bulduğu gollerde sahadan 2-1 galibiyetle ayrıldı.

ÖZET İZLE KONYASPOR 2-1 FENERBAHÇE

Maçın ilk yarısında hızlı ve istekli oynayan taraf Konyaspor takımıydı.

Başlama düdüğünden sonra müthiş bir baskı ortaya koyan Yeşil beyazlı ekip, golü de erken buldu. Mücadelenin 2. dakikasında gelişen Konyaspor atağında Soner Dikmen ceza yayı dışında harika bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

Golden sonra adeta oyunun kontrolünü tamamen eline alan Konyaspor, sağ ve sol kanattan Fenerbahçe kalesine gelmeye başladı.

Farkı ikiye çıkarmak için büyük bir mücadele örneği sergileyen yeşil beyazlılar, aradığı golü 11. dakikada Abdülkerim Bardakçı’nın attığı golle buldu.

Maçın ilk yarısı Konyaspor’un 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıda Fenerbahçe kontrollü ve hızlı başladı.

Farkı bire indirmek adına Konyaspor kalesine yüklenen sarı lacivertliler, yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi.

Konyaspor’un ani gelişen atağında ceza sahasına açılan ortada Fenerbahçe kalecisi Altay çıkıp topu uzaklaştırmaya başlayınca oyuncuyla çarpışıp sakatlandı.

Omuzundan sakatlanan Altay oyundan çıktı.

Maçın ilerleyen anında her iki takımda karşılıklı ataklarla gol aramaya çalıştı. Konyaspor yakaladığı net gol pozisyonu değerlendiremedi.

Fenerbahçe’de İrfan Can Kahveci kontra atağında kaleciyle karşı karşıya kaldı topu yandan dışarı attı.

84. dakikada Fenerbahçe çok kritik yerde serbest vuruş kazandı.

Fenerbahçe’de topun gerisine geçen İrfan Can Kahveci düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi ve farkı bire indirdi. 2-1

Mücadelede başka gol olmayınca Konyaspor sahadan 2-1 galibiyetle ayrıldı.

Bu sonuçla Konyaspor puanını 20’ye yükseltip 4’üncü sıraya yükselirken, Fenerbahçe ise 19 puanla 6’ıncı sıraya geriledi.

Müthiş geçen bu maçın özetini izlemek için aşağıda verilen bağlantıyı tıklamanız yetelidir.

İŞTE KONYASPOR FENERBAHÇE MAÇ ÖZETİ (beIN SPORTS)