Nevşehir Belediyespor, Elazığspor'u sahasında konuk etmeye hazırlanıyor. Nevşehir Gazi Stadyumu'nda saat 14.00'de başlayacak olan karşılaşma, iki takımın galibiyet için sahaya çıkacak. Peki, Nevşehir Belediyespor Elazığspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda izlenebilecek?

Nevşehir Belediyespor Elazığspor maçı için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Her iki kent sakinleri tarafından merakla beklenen Nevşehir Belediyespor Elazığspor maçı, bugün saat 14.00'da canlı izlenebilecek.

NEVŞEHİR BELEDİYESPOR ELAZIĞSPOR CANLI YAYIN MONİTÖRÜ

TFF 3.Lig 1.Grup 10. hafta maçında 31 Ekim Pazar günü Nevşehir Belediyespor Elazığspor karşı karşıya geliyor. Bu önemli maçta hakem Sercan Yılmaz düdük çalacak.

Nevşehir Belediyespor Elazığspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 14:00’de başlayan müsabaka alt ligler yayıncı kuruluşu olmadığı için herhangi bir Türk kanalından canlı olarak yayınlanmıyor. Ancak Spor72 olarak sosyal medya platformlarından canlı yayınlayanların kodunu siteye ekleyip izlemenize olanak sağlıyoruz. Alternatif olarak izlemek için belirtilen bağlantıyı tıklamanız gerekmektedir.

Bu haber sporseverleri ve izleyicileri alternatif Canlı yayınlara yönlendirmek aktarmak ve bilgi ihtiyacını karşılamak üzere yapılmıştır.

Canlı yayına Ulaşmak için bağlantıyı tıklayın