Türkiye Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray konuk ettiği Gaziantep Fk takımını 2-0 mağlup ederek çok önemli üç puanı hanesine yazdı. Bu önemli maçın özeti haber sayfamızda...

Galatasaray Gaziantep FK Süper Lig 11. hafta mücadelesinde NEF Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Sarı kırmızlılılar, Morutan ve Kerem Aktürkoğlu'nun attığı gollerle sahadan 2-0 galibiyetle ayrıldı.

GALATASARAY - GAZİANTEP FK MAÇ ÖZETİ TIKLA İZLE

Rakiplerinin kaybettiği haftada Gaziantep FK karşısında mutlak galibiyet için sahaya çıkan Galatasaray istediğini aldı. Cimbom ilk yarının 45+3. dakikasında Morutan'ın attığı golle devreyi 1-0 önde kapattı.

Maçın ikinci yarısında da atak üstünlüğü Galatasaray takımındaydı. Sarı kırmızılı ekip, oyunun kontrolünü tamamen eline alarak ikinci gol için rakip kaleye yüklendi.

Ataklar sonuç verdi. 73. dakikada Galatasaray Kerem Aktürkoğlu ile fakrı ikiye çıkardı.

GOL! Kerem attı, fark iki oldu. Feghouli'nin kendi yarı alanından gönderdiği nefis pasla savunma arkasına sarkan Kerem Aktürkoğlu, sağ çapraza doğru sürdüğü topu ceza alanına girerken sert bir şekilde kaleye gönderdi ve ağları sarstı. 2-0

Bu golden sonra karşılıklı ataklar oldu ama sonuç vermedi ve mücadele Galatasaray'ın 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Bu galibiyetle Galatasaray puanını 20'ye çıkarıp 6'ıncı sıraya yükselti. Gaziantep FK ise, 12 puanla 14'üncü sırada kaldı.

Zevkli ve çekişmeli geçen maçın özeti verilen linke tıklamanız yeterlidir.

GALATASARAY 2-0 GAZİANTEP FK MAÇ ÖZETİ İZLE (beIN SPORTS 1)