TFF 3.Lig 1.Grup mücadelesinde lider Batman Petrolspor Sancaktepe FK deplasmanına çıkıyor. Geçen hafta kendi evinde Çatalcaspor'u mağlup eden Batman Petrolspor zirvenin tek hakimi konumunda. Saat 13:30'da başlayan mücadele canlı yayınlanıyor.

Sancaktepe FK Batman Petrolspor 3.Lig 1.Grup 10. hafta maçında karşı karşıya geliyor. Müsabakayı hakem Doğu Yılmaz yönetecek.

SANCAKTEPE FK B.PETROLSPOR MAÇI İZLEME EKRANI

Yoluna namağlup lider olarak devam eden Batman Petrolspor, Sancaktepe FK engelini de aşmak istiyor. Kırmızı beyazlılar, şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşmak istiyor.

Sancaktepe FK Batman Petrolspor saat kaçta, hangi kanalda?

TFF 3.Lig 1. Grup 10. hafta Sancaktepe FK Batman Petrolspor karşılaşası saat 13:30’da 15 Temmuz Stadı'nda oynanacak. Bu önemli maç Spor72 Facebook hesabından canlı olarak planlanıyor.

Batman Petrolspor : Son Durum

Kendi grubunda yenilgisiz tek takım Batman Petrolspor. Sezon öncesi güçlü bir kadro kurup şampiyonluk hedefleyen Batman ekibi, hedefine emin adımlarla ilerliyor.

Lig'de müthiş bir performans sergileyen ve bileği bükülmeyen Kırmızı beyazlı ekip, bu hafta ligin son sırasında ve düşme hattında yer alan Sancaktepe FK takımına konuk oluyor.

Deplasmanda Sancaktepe FK'yi de mağlup edip en yakın rakiplerine fark atıp şampiyonluk yarışında büyük bir avantaj elde etmek isteyen Batman Petrolspor sahaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak.

Bulundukları konumdan ötürü oyuncuların motivasyonu oldukça yüksek olarak gözlemlenen Kırmızı beyazlı camiada moraller yerinde.

Bu önemli maçı canlı yayınlayan Spor72 medya kanalımız, deplasmanda gelecek yayını sizlere sunmak için yoğun bir çaba içerisinde. Maç yayını izleyebilmeniz için aşağıda belirtilen "Canlı yayın" kısmındaki linke tıklamanız yeterlidir.

SANCAKTEPE FK - BATMAN PETROLSPOR CANLI YAYIN TIKLA İZLE