TFF 3.Lig 2.Grup 10. hafta mücadelesinde Yeşilyurt Belediyespor Siirtspor karşı karşıya geliyor. Düşme hattında yer alan Siirt temsilcisi deplasmanda Yeşilyurt Belediyespor karşısında puan ve puanlarla ayrılmak istiyor. Peki, Yeşilyurt Belediyespor Siirtspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda izlenebilecek?

Yeşilyurt Belediyespor Siirtspor maçı için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Her iki takım taraftarları tarafından merakla beklenen Yeşilyurt Belediyespor Siirtspor maçı, bugün saat 14.00’da canlı izlenebilecek.

YEŞİLYURT BELEDİYESPOR SİİRTSPOR CANLI İZLEME MONİTÖRÜ

Siirtspor bu sezon çok zor günler yaşıyor. Lig'de beklentilerin altında kalan Siirt temsilcisi düşme hattında yer alıyor. Alt sıralardan çıkmak isteyen mavi beyazlı ekip, deplasmanda galibiyetle ayrılmak istiyor.

Yeşilyurt Belediyespor Siirtspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

31 Ekim Pazar günü Saat 14:00'de başlayan müsabakayı hakem Sercan Yılmaz yönetecek. TFF 2 ve 3.Lig'lerin yayıncı kuruluşu olmadığı için bu maç herhangi bir Türk kanalından canlı olarak yayınlanmıyor.

Bu haber sporseverleri ve izleyicileri alternatif Canlı yayınlara yönlendirmek aktarmak ve bilgi ihtiyacını karşılamak üzere yapılmıştır.

Ancak Spor72 olarak sosyal medya platformlarından canlı yayınlayanların kodunu siteye ekleyip izlemenize olanak sağlıyoruz. Alternatif olarak izlemek için belirtilen bağlantıyı tıklamanız gerekmektedir.

Canlı yayına Ulaşmak için bağlantıyı tıklayın