Türkiye Süper Lig'in 11. haftasında Başakşehir, sahasında Adana Demirspor ile karşı karşıya geliyor. Tek hedefi galibiyet olan Turuncu-mavililerin maçı kazanması halinde alt sıralardan bir nebze olsun uzaklaşacak. Mücadelede ilk yarı oynanıyor.

Alt sıraları ilgilendiren Başakşehir ile Adana Demirspor mücadelesinde her iki takımda sahaya galibiyet için çıkacak. Peki, Başakşehir Adana Demirspor maçı saat kaçta hangi kanalda? Kullanıcılar, “Başakşehir Adana Demirspor beIN SPORTS 1 şifresiz ve canlı izle” gibi aramalar yapıyor. İşte, Başakşehir Adana Demirspor canlı maç izleyebileceğiniz link…

MAÇ 20.00'DE BAŞLAYACAK | Başakşehir - Adana Demirspor

Başakşehir ile Adana Demirspor, Süper Lig mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Futbolseverler Başakşehir Adana Demirspor maçı canlı izleyebilecekleri linki araştırıyor. Başakşehir Adana Demirspor maçı saat kaçta hangi kanalda olduğu merak ediliyor. İşte, Başakşehir Adana Demirspor beIN SPORTS 1 şifresiz ve canlı izleyebileceğiniz o link…

BAŞAŞAKŞEHİR ADANA DEMİRSPOR CANLI İZLEME EKRANI TIKLA

Başakşehirli Emre Belezöğlu zorlu rakibi Adana Demirspor takımını konuk ediyor. Ligde çıkış yakalayan İstanbul temsilcisi Adana ekibini kendi taraftarı önünde galibiyetle ayrılmak istiyor.

Başakşehir Adana Demirspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Süper Lig 11. hafta maçında Başakşehir ile Adana Demirspor saat 20:00’de karşılaşacak. Maç canlı yayınlanacak.

Bu önemli maçı canlı yayınlayan Spor72 medya kanalımız, gelecek yayını sizlere sunmak için yoğun bir çaba içerisinde. Maç yayını izleyebilmeniz için aşağıda belirtilen “Canlı yayın” kısmındaki linke tıklamanız yeterlidir.

İşte Başakşehir Adana Demirspor maçı canlı izleyebileceğiniz link