Diyarbekirspor'dan Afyonspor maçı sonrası Hakeme büyük tepki gösterdi. TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta 10.hafta maçında karşılaştığı Afyonspor’la 1-1 berabere kaldı. Maçın bitişiyle Diyarbekirspor, maçın hakemlerine büyük tepki gösterdi.

Diyarbekirspor Kulüp Başkanı Turan İlgin maç sonrası hakemlere sert tepki gösterdi. ”Sahipsiz şehrin takımıyız deplasmanlarda tribüne gelen o şehrin yöneticilerinden etkilenen hakemler bizi yakıyor. Diyarbakır’da sahipsiz olmamızdan cesaret alan hakemler bizi biçiyorlar.” ifadelerini kullandı

Kulüp Başkanı Turan İlgin, şampiyonluk yarışı içerisinde olmamızı istemiyorlar. Bu sezon en az 10 puanlarının gasp edildiğini. hakemlerin kentin sporda sahipsiz olmasından cesaret aldığını söyledi.

Haftalardır mağdur ediliyoruz”
İlgin,” Afyonspor maçında açık bir şekilde gördük ki Diyarbakır sporda sahipsiz bir şehirdir. Rakibin golünden önce bariz faül var, verilmiyor. Oyuncumuz kırmızı kartla atılıyor, son dakikada penaltımız verilmiyor. Haftalardır bu haksızlığa maruz kalıyoruz. Bu maçta ise bardağı taşırdılar. Bu kadar da olmaz.