Atalanta ile Manchester United, Avrupa Şampiyonlar Ligi 4.hafta maçında karşılaşıyor. Futbolseverler ve taraftarlar Atalanta Manchester United maçını canlı izlemek istiyor. Peki, Atalanta ile Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte, Atalanta Manchester United maçı canlı izleyebileceğiniz kanal...

Atalanta ile Manchester United Avrupa Şampiyonlar Ligi mücadelesinde Gewiss Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor. Her iki takım da rakibi karşısında galibiyet elde etmek için mücadele verecek. Futbolseverler, " Atalanta Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?" sorusunu gündeme getirdi. Peki, Atalanta Manchester United hangi kanalda? Atalanta Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta,? İşte Atalanta Manchester United maçı izleyebileceğiniz kanal…

Atalanta Manchester United maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 23:00’de başlayan Atalanta Manchester United maçı EXXEN kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Atalanta Manchester United son durum

Grubunda lider Manchester United Atalanta deplasmanından galibiyet elde etmek istiyor. Şampiyonlar Ligi F Grubu’nda 6 puanla lider konumda olan Kırmızı şeytanlar, bu maçıda kayıpsız geçmek istiyor.

Atalanta’nın puanı ise 4. Kendi evinde M.United karşısında galibiyetle ayrılıp liderlik kotluğuna oturmak isteyen Atalanta sahadan 3 puanla ayrılmak istiyor.

Atalanta – Manchester United maçını Exxen platformundan canlı olarak izleyebilirsiniz. Ancak sizler için alternatif yayın kanallarını derledik.  Linki tıklayarak bekleyiniz. Maç saatinde CANLI açılacaktır.

Bu haber sporseverleri ve izleyicileri alternatif Canlı yayınlara yönlendirmek aktarmak ve bilgi ihtiyacını karşılamak üzere yapılmıştır.

ATALANTA M.UNİTED CANLI YAYINA ULAŞMAK İÇİN BAĞLANTIYI TIKLAYIN