3. Lig temsilcisi Batman Petrolspor 1.Grup’ta Liderliğini sürdüren kırmızı beyazlı takımın Başkanı Akbaş, her maç önemli Kahta 02 Spor maçında Taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Dedi

Petrolspor Lig’de Namağlup

Batman Petrolspor Ligde 10 maçta 8 galibiyet, 2 beraberlik aldı. Kırmızı beyazlı ekip Pazar günü sahasında konuk edeceği Kahta 02 Spor maçının hazırlık çalışmalarını sürdürüyor.

“HER MAÇ ÇOK ÖNEMLİ”

TFF 3. Ligin tek namağlup ekibi lider Batman Petrolspor’da adeta bayram havası yaşanıyor. Son oynadığı maçta deplasmanda Sancaktepe’yi 3-2 mağlup ederek zirvedeki yerini perçinleyen kırmızı-beyazlılar, Kahta 02 maçının hazırlıklarını tesislerinde sürdürüyor. Teknik Direktör Zafer Hızarcı, bu haftayı da kayıpsız atlatmak istediklerini kaydetti. Hızarcı, şu ifadeleri kullandı: “Liderlik camiamıza çok yakıştı. Bize destek veren Başkanımız Abdulvahap Akbaş ve yönetimimize, taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Oyuncularımı gösterdiği sabır ve mücadeleden dolayı kutluyorum. Namağlup yolumuza devam ediyoruz. Şimdi önümüzde Kahta maçı var. Bu maça hazırlanıyoruz. Bizim için her maç önemli. Rakibe saygı duyup en iyi şekilde mücadelemizi sürdüreceğiz.”

BAŞKAN AKBAŞ’TAN ÇAĞRI TARAFTARLARI YANIMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ

TFF 3. Lig 1. Grupta namağlup liderlik koltuğunda bulunan Petrolspor Kulüp Başkanı Abdülvahap Akbaş, taraftarlara çağrıda bulundu. Pazar günü taraftarları yanlarında görmek istediklerin kaydeden Başkan Akbaş, “Bu hafta en az 10 bin kişiyi tribünlerde görmek istiyoruz. Şehir olarak şampiyonluğa inanmalıyız. Bizim her maçımız önemli, Kahta maçı daha önemli. Bu maçı iyi bir skorla Batman halkına armağan etmek istiyoruz. Batman halkı da bize desteğini maça gelerek tribünden versin” diye konuştu.

11.HAFTA KARŞILAŞMASI PETROLSPOR- KAHTA 02 SPOR

Batman Petrolspor ile Kahta 02spor Pazar günü Batman Şehir stadında oynanacak maçının başlama saati 13.00