Avrupa Şampiyonlar Ligi maçları hız kesmeden kaldığı yerden devam ediyor. eki, Dinamo Kiev Barcelona maçı saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanıyor? Bugün de Dinamo Kiev Barcelona E Grubu 4. hafta maçında karşı karşıya geliyor. Barcelona 3 puanla 3. sırada yer alırken, Dinamı Kiev takımının ise sadece bir puanı bulunuyor. İşte, Dinamo Kiev Barcelona maçı canlı izleyebileceğiniz link…

Hem ligde hem de Şampiyonlar liginde istediği sonuçları alamayan Barcelona, bu hafta deplasmanda Dinamo Kiev ile karşılaşacak. Futbolseverler Dinamo Kiev Barcelona maçı canlı izleyebilecekleri linki araştırıyor. Dinamo Kiev Barcelona maçı saat kaçta hangi kanalda olduğu merak ediliyor. İşte, Dinamo Kiev Barcelona EXXEN şifresiz ve canlı izleyebileceğiniz o link…

Katalanlar bu sezon taraftarını hayal kırıklığına uğratıyor. Ligde şampiyonluk yarışından biraz uzak kalan Barcelona Avrupa'da da istediği gibi başlayamadı. Bordo mavili ekip bu hafta Kiev deplasmanından galibiyetle ayrılmak istiyor.

Dinamo Kiev Barcelona maçı saat kaçta hangi kanalda?

Avrupa Şampiyonlar Ligi E Grubu 4. hafta müsabakasında Dinamo Kiev ile Barcelona saat 23:00’de karşılaşacak. Maç EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Bu önemli maçı canlı yayınlayan Spor72 medya kanalımız, gelecek yayını sizlere sunmak için yoğun bir çaba içerisinde. Maç yayını izleyebilmeniz için aşağıda belirtilen “Canlı yayın” kısmındaki linke tıklamanız yeterlidir.

İşte, Dinamo Kiev Barcelona maçı canlı izleyebileceğiniz link (Canlı yayın)