Juventus Zenit Şampiyonlar Ligi H Grubu 4. hafta maçında karşı karşıya geliyor. Allianz Stadı'nda oynanacak olan karşılaşma saat 23:00'de EXXEN platformundan canlı olarak yayınlanacak.

Avrupa Şampiyonlar Ligi H Grubu 4. hafta karşılaşmasında Juventus, kendi evinde Zenit takımını konuk ediyor. Bu önemli maçı Alejandro Jose Hernandez yönetecek.

Juventus ile Zenit Avrupa Şampiyonlar Ligi mücadelesinde Allianz Stadyumu’nda birbirleriyle eşleşecek. Her iki takım da rakibi karşısında galibiyet elde etmek için mücadele verecek. Futbolseverler, ” Juventus Zenit maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?” sorusunu gündeme getirdi. Peki, Juventus Zenit hangi kanalda? Juventus Zenit maçı ne zaman, saat kaçta,? İşte Juventus Zenit maçı izleyebileceğiniz kanal…

JUVENTUS ZENİT MAÇI CANLI İZLEME EKRANI

İtalyanlar Şampiyonlar Ligi'nde muhteşem bir grafik çiziyor. Yenilgisiz ve lider olarak yoluna devam eden Juventus, bu hafta keni sahasında Zeni takımı karşısında da galibiyetle ayrılıp liderliğini sürdürmek istiyor.

Juventus Zenit maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 23:00’de başlayan Juventus Zenit United müsabakası EXXEN platformundan canlı olarak ekranlara gelecek.

Juventus – Zenit maçını Exxen platformundan canlı olarak izleyebilirsiniz. Ancak sizler için alternatif yayın kanallarını derledik.  Linki tıklayarak bekleyiniz. Maç saatinde CANLI açılacaktır.

JUVENTUS ZENİT CANLI YAYINA ULAŞMAK İÇİN BAĞLANTIYI TIKLAYIN