UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 4. hafta karşılaşmasında Milan Porto karşılaşıyor. Ev sahibi ekip Milan'ın sıfır puanı bulunuyor. Porto ise 4 puanla 3.sırada yer alıyor. Peki, Milan ile Porto maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte, Milan Porto maçı canlı izleyebileceğiniz kanal…

Milan ile Porto UEFA Şampiyonlar Ligi mücadelesinde Guiseppe Meazza Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor. Her iki takım da rakibi karşısında galibiyet elde etmek için mücadele verecek. Futbolseverler, ” Milan Porto maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?” sorusunu gündeme getirdi. Peki, Milan hangi kanalda? Milan Porto maçı ne zaman, saat kaçta,? İşte Milan Porto maçı izleyebileceğiniz kanal…

Milan Porto maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 19:45’de başlayan Milan Porto mücadelesi EXXEN kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

İtalyanlar Şampiyonlar Liginde istediğini elde edemiyor. Grubu'nda sıfır puanı bulunan Milan takımı kendi evinde karşılaşacağı Porto takımını mağlup edip üç puan almak istiyor.

Porto ise, 4 puanla 3. sırada yer alıyor. Milan deplasmanında puan ve puanlarla ayrılmak isteyen Porto, gruptan çıkmak için mücadele edecek.

Milan Porto maçını Exxen platformundan canlı olarak izleyebilirsiniz. Ancak sizler için alternatif yayın kanallarını derledik.  Linki tıklayarak bekleyiniz. Maç saatinde CANLI açılacaktır.

Bu haber sporseverleri ve izleyicileri alternatif Canlı yayınlara yönlendirmek aktarmak ve bilgi ihtiyacını karşılamak üzere yapılmıştır.

MİLAN PORTO CANLI YAYINA ULAŞMAK İÇİN BAĞLANTIYI TIKLAYIN