UEFA Avrupa Ligi E Grubu 4.hafta maçında Galatasaray, konuk ettiği Lokomotiv Moskova takımını 43. dakikada Feghuli'nin attığı golle sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı. İşte, Galatasaray - Lokomotiv Moskova maç özeti...

Galatsaray, UEFA Avrupa Ligi 4. haftanın açılış maçında NEF Stadı'nda Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımını ağırladı. Zevkli ve çekişmeli geçen karşılaşmadan Sarı kırmızlı ekip, sahadan beraberlikle ayrıldı.

EXXEN PLATFORMUNDAN MAÇ ÖZETİ İZLE, TIKLA

Maçın ilk dakikalarından itibaren ev sahibi ekip Galatasaray, gol için ciddi ataklar üretti ama faydalanamadı. İlerleyen vakitte Lokomotiv Moskova kalesine tehlikeli gelmeye başlayan Galatasaray, aradığı golü 43. dakikada buldu.

Sağ kanatta hareketlenen Halil, soldan bindiren Van Aanholt'u gördü. Van Aanholt bekletmeden topla buluşan Feghuli sağ ayağının içiyle harika bir vuruş yaparak topu köşeden ağlara gönderdi. 1-0

Galatasaray devre arasına 1-0 önde gitti.

Maçın ikinci yarısında her iki takım da kontrollü başladı.

Karşılıklı atakların geçtiği maçta Galatasaray farkı ikiye çıkarmak için rakip kaleye yüklendi, yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi.

Konuk ekip Lokomotiv Moskova ise beraberlik golü için çabaladı. Rus ekibin baskısı ve atakları sonuç verdi.

Lokomotiv Moskova takımında 72. dakikada sağ kanattan Maradishvili'nin yerden arka direğe çıkarttığı topa Kamano dokundu ve topu ağlara gönderdi. 1-1

Bu golden sonra misafir ekip öne geçmek için baskısını arttırmaya devam etti.

Her iki takımda öne geçmek için gol atmak için kıyasıya mücadele etti ancak atamadı.

Maçta başka gol olmayınca Galatasaray Lokomotiv Moskova takımı ile 1-1 berabere kalarak bir puana razı oldu. Bu sonuçla Galatasaray puanını 8'e yükseltip liderliğini sürdürürken, Spartak Moskova takımı ise 2 puanda kaldı.

Müthiş zevkli ve çekişmeli geçen mücadelenin maç özeti alternatif olarak belirtilen bağlantıdaki "Maç özeti" linkinde yer alıyor.

EXXEN >> GALATASARAY 1-1 LOKOMOTİV MOSKOVA MAÇ ÖZETİ İZLE (ALTERNATİF KANAL)