Avrupa Şampiyonlar Ligi 4. Hafta müsabakaları dün ve bu gece maçlarıyla sonuçlandı. Gecenin toplu sonuçları, maç özetlerini ve gollerini haber sayfamızdan izleyebilirsiniz...

Şampiyonlar Ligi C grubu 4. hafta maçında Beşiktaş ile Sporting Lizbon karşı karşıya geldi. Spor72’den dev bir müjde geldi. Şampiyonlar Ligi’nde temsilcimiz Beşiktaş’ın maç özetleri Spor72 ekranlarından yayınlanacak.

Avrupa Şampiyonlar Ligi 2021-2022 sezonu 4. haftada E Grubu’nda Bayern Münih 5-2 Benfica, Dinamo Kiev 0-1 Barcelona. F Grubu, Atalanta 2-1 Manchester United, Villarreal 2-0 Young Boys. G Grubu, Wolsfburg 2-1 Salzburd, Sevilla 1-2 Lille. H Grubu, Malmö 0-1 Chelsea, Juventus 4-2 Zenit. Bugün ise sonuçlananan A Grubu, Leipzig 2-2 PSG, Man. City 4-1 Club Brugge. B Grubu, Milan 1-1 Porto, Liverpool 2-0 Atl. Madrid. C Grubu, B.Dortmund 1-3 Ajax, Sporting Lizbon 4-0 Beşiktaş. D Grubu, Real Madrid 2-1 Shakhtar, Sheriff 1-3 İnter.

Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde 4. hafta müsabakaları dün ve bu gece oynanan 16 müsabakayla tamamlandı. EXXEN Platformundan canlı yayınlanan maç özetleri alternatif kanallarını sizlere sunduk.

Şampiyonlar liginde oynanan bütün karşılaşmaların maç özetlerini izlemek için ilgili yerin ÖZET İZLE linkine tıklamanız yeterlidir.

UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ BÜTÜN KARŞILAŞMALARI ‘ÖZET İZLE’ TIKLA