BJK TS Derbi maçı Beşiktaş Trabzonspor canlı izle, Süper Lig’in 12. Haftasında Beşiktaş kendi saha ve seyircisi önünde Lider Trabzonspor’la karşılaşıyor. Beşiktaş Şampiyonlar Ligi’nde Lizbon’a 4-0 mağlup olarak gruptan çıkma şansını kaybetti. Lider Trabzonspor rakibinden puan veya puanlar alarak aradaki farkı korumak istiyor. Kritik derbi öncesinde izleyiciler ve taraftarlar maçı canlı yayınlayacak kanalı çoğunlukla arıyor. Arama motorlarından en çok aranan BJK TS maçı ne zaman? Saat Kaçta Hangi Kanalda CANLI yayınlanacak?

BEŞİKTAŞ-TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

BJK TS maçı bedava canlı yayın linki haberimizde Beşiktaş - Trabzonspor izle Süper Lig’in 12.haftasında Beşiktaş ile Trabzonspor 6 Kasım 2021 Cumartesi saat 19.00’da Vodafone Park Stadı’nda oynanacak ve beIN Sports kanalından canlı yayınlanacak. Maçı BeINConnet’e abone olup canlı yayını izleyebilirsiniz. Ancak sizler İçin alternatif canlı yayınları derledik. Maçın tüm detayları Spor72.com da yer alacak.

BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR MAÇINI TAKİP ETMEK İÇİN LİNKİ TIKLAYIN

Beşiktaş Son Durum

Takımda sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almayacak futbolcular Rosier, Batshuayi ve Can Bozdoğan TS maçında olmayacak.

Trabzonspor Son Durum

Sakatlığı olan Gervinho ve cezalı Edgar BJK maçının kadrosunda yer almayacak. TS’nin en önemli oyuncusu ise Bakasetas’ın kadroda yer alacağı bekleniyor.

Beşiktaş Trabzonspor Maçının Hakemi Kim?

Süper Lig’in 12.hafta müsabakası olan Beşiktaş ile Trabzonspor derbisini hakem Erkan Özdamar yönetecek.  Yardımcı hakemle ise İbrahim Çağlar, Erdinç Sezertam olacak. 4. Hakem ise tanıdık simalardan Alper Ulusoy görev alacak.

Beşiktaş Sahasında Maç Vermiyor

Beşiktaş kendi sahasında oynadığı 6 maçtan 5 maçı kazanmayı başardı. 1 maçta ise Adana Demirspor ile 3-3 berabere kaldı.

Bu haber sporseverleri ve izleyicileri alternatif Canlı yayınlara yönlendirmek aktarmak ve bilgi ihtiyacını karşılamak üzere yapılmıştır.

CANLI MAÇ YAYINI İÇİN LİNKİ TIKLA MAÇI CANLI İZLE