TFF 3.Lig 1.Grup 11. Hafta maçında lider Batman Petrolspor, Adıyaman temsilcisi Kahta 02 Spor takımını konuk ediyor. Kendi grubunda yenilgisiz ve lider olan Batman Petrolspor, Kahta 02 Spor engelini de aşıp liderliğini sürdürmek istiyor. İşte, Batman Petrolspor Kahta 02 Spor maçı canlı yayın linki...

Batman Petrolspor, bu sezon müthiş bir grafik çiziyor. Şu ana dek hiç yenilgisi olmayan Kırmızı beyazlı ekip, hedefe kilitlenmiş vaziyette. Batman Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Erdem Demirtaş yönetecek.

Batman Petrolspor Kahta 02 Spor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 13:00’de başlayan müsabaka Spor72 Youtube kanalından HD olarak canlı olarak yayınlanıyor.

3.Lig 1. Grup 11. hafta maçında Batman Petrolspor Kahta 02 Spor karşı karşıya geliyor. Bu maçı reklamsız, HD izlemek için buraya tıklayınız. İşte maçtan son dakika gelişmeleri…

Batman Petrolspor'da moraller yerinde. Sezon öncesi takımın başına getirilen Zafer Hızarcı yönetimindeki Batman Petrolspor, çıktığı 10 karşılaşmadan, 10 galibiyet, 2 beraberlik ve hiç mağlubiyeti bulunmuyor.

Camia, Şehir ve taraftarlar kenetlenip şampiyonluğa emin adımlarla yürüyen Kırmızı beyazlılar, Kahta 02 Spor'u da yenip liderliğini sürdürmek istiyor.

Bu önemli maç Spor72 Youtube kanalımızdan canlı HD olarak yayınlanıyor. Öncelikle maçı canlı izleyebilmeniz için belirtilen yerdeki linke tıklayıp kanala abone olmanız gerekmektedir. Abone olduktan sonra maç saatinde Batman Petrolspor Kahta 02 Spor maçı canlı yayını başlayacaktır. Spor72 şimdiden iyi seyirler diler.

BATMAN PETROLSPOR KAHTA 02 SPOR SPOR72 YOUTUBE CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ