Mardin 1969 Spor, TFF 3.Lig 3.Grup 11. hafta mücadelesinde Karabükspor takımına konuk oluyor. Son 6 haftadır galip gelemeyen Mardin temsilcisi bu kötü gidişata dur demek istiyor. Peki, Karabükspor Mardin 1969 Spor maçı saat kaçta hangi kanalda?

TFF 3.Lig 3.Grup 11. hafta karşılaşmasında Karabükspor Mardin 1969 Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda kozlarını paylaşıyor. Bu kritik maç şifresiz ve canlı yayınlanıyor. İşte, Karabükspor Mardin 1969 Spor şifresiz ve canlı izleme linki...

Lig'de sıfır puana sahip ve son sırada yer alan Karabükspor, yine aynı şekilde düşme potasında yer alan altı puana sahip Mardin 1969 Spor ile karşı karşıya geliyor. Her iki takımda sahadan galibiyetle ayrılmanın hesabını yapıyor.

Karabükspor - Mardin 1969 maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 13:00'da başlayan mücadele herhangi bir Türk kanallarından canlı yayınlanmıyor. Ancak takımların resmi sosyal medya hesaplarından canlı yayınlanma olasılığı vardır. Alternatif olarak sunulan kanaldan izlemek için belirtilen 'Canlı İzle' bağlantısındaki linke tıklamanız yeterli olacaktır.

Bu haber arama motoru sorgulama kelimeleri üzerinden kullanıcıların bilgi ihtiyacını karşılamak ve yasadışı durumlardan korumak üzere hazırlanmıştır.

Karabükspor - Mardin 1969 Spor Tıkla, Canlı İzle